6Pcs Kobaltu Drill Bit Nastavený Špirála Skrutky Metrické Kompozitné Ťuknite na položku vrtáka Ťuknite na položku Twist Vrtákov Kov Pre Rezanie, Vŕtanie, Leštenie

  • €1.13 €2.30
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Ručné & Náradie Príslušenstvo

Sku:
  • w54726
Značky:
  • tenké vrtáka mini, triedené vrtáka, vrtáka 2 flauta mini, vrtáka machi, w vrtáka, vrtáka mini grafir, vrtáka rokmi, vrtáka kimformat, vrtáka karbidu sklopiť mini, twist šperky set
  • Dĺžka: 3-8 mm
  • Funkcia 8: obalt Drill Bit Nastavený Špirála Skrutky Metrické Kompozitné Klepnite
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Funkcia 3: Štrbinový plank,
  • Funkcia 4: Ručného Náradia Sady
  • Funkcia 7: Rezanie, Vŕtanie, Leštenie 3 v 1
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Funkcie 5: Kobalt Vrtákov Sada Špirálových Metrika Kompozitné Klepnite
  • Materiál: Rýchloreznej Ocele
  • Certifikácia: CE
  • Funkcia 2: Twist Vrtáka Drevo Vŕtačka Pre Rezanie Vŕtanie Drážkovanie
  • Názov Značky: OLOEY
  • Číslo Modelu: drill bit nastavený
  • Použitie: Kovov Vŕtanie
  • Funkcia 9: Vrtáka Ťuknite na položku Twist drill bit nastavený multi funkcia kovové specia
  • funkcia 6: Vrtáka Ťuknite Na Položku Twist Vrtáka Drevo Vŕtačka Pre Rezanie Vŕtanie Drážkovanie
  • Funkcia 1: obalt Vrtákov Sada Špirálových Metrika Kompozitné Ťuknite na položku vrtáka Klepnite
  • Druh: Twist Vrtáka

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás prvý,pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sozoslovensko.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

ŠIROKÉ použitie - Vhodné pre ťahanie groove, vŕtanie alebo rezanie 1 mm-2 mm tenké drevo, masívneho dreva, viacvrstvové dosky, MDF, plastové dosky, hliníkové, tenké, železa, plechu, hliníkovej zliatiny.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Platba

VYSOKÁ KVALITA - Tieto sú vyrobené z HSS materiálu s titánom potiahnuté, vrtákov tela, hrany ostré, rýchlejšie s menšou námahou.Plne zem špirálovej drážke, dizajn rýchlo znižuje trenie a tepla pre rýchlejšie a chladnejšie vŕtanie výkon.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

O poštovné

Návrat & Vrátenie

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

6Pcs Kobaltu Drill Bit Nastavený Špirála Skrutky Metrické Kompozitné Ťuknite na položku vrtáka Ťuknite na položku Twist Vrtákov Kov Pre Rezanie, Vŕtanie, Leštenie

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

135 STUPEŇ SPLIT POINT - 135 ° split point s rovnou ramienka zabraňuje chôdza, ostré hrany umožňuje vŕtanie rýchlejšie a efektívnejšie.Dobrý doplnok do vášho vrtáka kolekcie.

VRÁTANE 6 VEĽKOSTIACH - 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 6,5 mm, 8 mm, ktoré môžu spĺňať vaše každodenné potreby.Vyhovuje väčšine z elektrická vŕtačka a prísť s prenosné plastové taška pre jednoduché skladovanie a organizácie.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

EFEKTÍVNE PRACOVAŤ - ostré serrations pás dizajn môže pokračovať vŕtať horizontálne po vŕtanie.Kolo drieku je vhodný pre elektrické vŕtačky a bench vŕtačky a je upevnený bez pošmyknutia.

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

2.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

O spätnú väzbu

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.

O tejto položky

1.Akceptujeme Alipay,Paypal, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

6Pcs Kobaltu Drill Bit Nastavený Špirála Skrutky Metrické Kompozitné Ťuknite na položku vrtáka Ťuknite na položku Twist Vrtákov Kov Pre Rezanie, Vŕtanie, Leštenie

Anonymous 2023-01-07

Všetko je v Poriadku

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: