Makita 411478-6 Palec Tlačidlo Náhradných dielov LS1214 LS1040F 2414NB BLS820 LC1230 LS0714 LS07FL LS0714L LS1214L Mitre Videl

  • €4.63
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Ručné & Náradie Príslušenstvo

Sku:
  • w63492
Značky:
  • makita prepínače, batéria jv183d makita, martelete makita časti, japonský reťazová píla makita, prepínač makita hr2, originál makita nastaviť, daewoo elektrické píly, novatec náhradné diely, makita 2414 prepínač, neurčená nohavice
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Certifikácia: Žiadne
  • Názov Značky: Makita

Platba

VŠIMNITE

www.sozoslovensko.sk Štandardná Doprava: dobré pre väčšinu krajinách po celom svete.Priemerná dodacia lehota je 15 ~ 35 dní.

Vrátiť

2. Keď si myslíte, že výrobok je drahé, môžete volať, ak chcete položiť zľavu.Ja budem robiť moje najlepšie zľavy .

Kontaktujte nás

Snažíme sa o vynikajúce služby zákazníkom .Ste safisfaction a 5-sart hodnotenie spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .ak máte akékoľvek guestions na vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie pred odchodom negatívne feedbeck alebo otvoreného sporu.My budeme vždy tu a služby vás.Prosím, verte, že všetky transakcie bude mať šťastný koniec.

Keď vám výber akéhokoľvek Príspevku Mail, budeme prijímať svoje vlastné rozhodnutia, loď cez jeden z nižšie zásielky prístup.

poštovné

1. Prijímame PAYPAL, VISA,Master Card,TT a Western Union ako platba spôsobmi;

DHL: DHL je rýchle a bude trvať asi 3-7days pre väčšinu krajín, ale môže spôsobiť cla.Kupujúci sú zodpovední za colné poplatky.Ak budete používať ju,povedz mi pred objednávky

ePacket: dobré pre niektoré krajiny.Priemerná dodacia lehota je 152~ 30 dní.

Netherland Príspevok: dobrý pre Európske counries, priemerná dodacia lehota je 10 ~ 35 dní.

Môj obchod je agent MAKITA náradie.Výrobky predávané v našom internetovom obchode sú označené makita, ktoré sú všetky originálne výrobky.

Čína Príspevok Air Mail: väčšina krajinách po celom svete.Ale priemerná doba dodania je 15 ~ 60 dní.

3. Ak budete pýtať sa ma na zľavu musíte predložiť, aby mi po prvé, nechcem "pay now", keď som dostal vaša objednávka som sa nastaví cenu , potom sa bude platiť .

Budeme akceptovať vráti iba vtedy, ak bola položka nie ako decribed v Popise Výrobku, Prosím pošlite položky späť do 10 dní po prijatí .

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: