Moslimské Skladaný Oblek Dámy Farbou Širokú Nohu, Nohavice Vyhovovali 2 Kusy Asymetrický Activewear Bežné Dubaj Turecký Abaya Oblek

  • €11.12 €22.23
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Dámske Oblečenie

Sku:
  • w412176
Značky:
  • Oblek, skromný nohavice pre ženy, buibui ženy islamské oblečenie, Moslimské Sady, dlhé topy pre moslimské dievčatá, moslimské dve dielna sada
  • Číslo Modelu: M170#
  • CN: Zhejiang
  • Pružnosť: Mierne Strech
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Fit Typ: VOĽNÉ
  • Dekorácie: Žiadne
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Položka Druh: Moslimské Sady
  • Materiál: Polyester
  • Štýl: Príležitostné

3. Rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Odpoveď: Vzhľadom na iné monitory, môže byť mierne farebný rozdiel medzi skutočnou objektu a fotografie.Kupujúci, ktorí majú nulovú toleranciu pre chromatické aberration by svoje objednávky s opatrnosťou.Po zakúpení, nájdete skutočný účinok výrobku po prijatí.

1. Vybrať si väčšiu veľkosť, ak je vaša veľkosť medzi dvoch veľkostiach.Prosím, nechajte 2-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

1 palec = 2.54 cm

Farba: čierna, červená, červené víno, žltá, zelená, tmavo hnedá, svetlo modrá, tmavo modrá

Všetky naše položky majú vrátenie a politiky návratu, ak nie ste spokojní, môžete ho vrátiť vec na nás v novej podmienkou pre vrátenie peňazí alebo výmenu.Prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátenie a výmena pokyny a adresy ak chcete odoslať položku späť k nám.Po obdržaní vráteného položky, vrátime vám všetky náklady, aby ste, bez poštovného a balného.Budete tiež musieť zaplatiť poštovné na vrátenie balíka.

O Vrátenie peňazí a Politiky Návratu

Prosím, pozorne pochopiť parametre výrobku pred nakupovanie a uistite sa, jasne porozumieť produkt, veľkosť a farbu pred objednávke.Veľkosť je len orientačný, ak tam nie je chyba, medzi vašej postave a referenčnej tabuľke, odporúčame kúpiť jednu veľkosť väčšie.

Otázka: Budú tam farebný rozdiel po zakúpení farbu?

Q&A

Parametre výrobku

Medzinárodné Veľkosti: Jedna veľkosť pre všetkých nájdete na veľkosti grafu obrázok.Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Otázka: Má podporu vrátenie a výmena?

Názov produktu: Moslimských vyhovovali

Otázka: Ako sa zachovať oblečenie?

Štýl typ: svetlo varené, temperament prímestských

Po nákupe, zabezpečíme vám zásielku do 24 hodín.Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou po obdržaní produkt, prosím kontaktujte nás.Prosím, nedávaj nás zlé recenzie.Sme vám uspokojivé riešenie podľa problém, na ktoré narazíte.

Poznámka:

Všetky naše položky sú v 100% zbrusu nový stav a top kvalita zaručená.Každá položka je individuálne zabalený v hermeticky uzavretých plastových taška, tiež ideálny pre ďalší predaj.

Špeciálne upozornenie: nie sú žiadne rebrovaný pás pásy na prednej a zadnej strane skutočné nohavice.Prečítajte si skutočné video, obrázky v detaile.Ak si mysli, nemám strieľať!

Platné scéna: každodennej činnosti bežné strana strana

Balenie: dlhé sukne*1, funkcie opp transparentné vak*1, PE logistiky taška*1.

O tom, že produkt

2. Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu starostlivo skôr, než si kúpiť položky, ak neviete, ako si vybrať veľkosť, prosím, kontaktujte nás.

Odpoveď: pranie v práčke, ručné pranie, chemické čistenie.

Otázka: Ako dlho trvá, než sa loď po nákupe?

Odev Starostlivosť: prať v práčke.Žehlička na nízkej teplote.

O služby

Odpoveď: Ak je výrobok poškodený, potlač a farbenie problémy, a zlý výrobok je odoslaný, predávajúci bude znášať náklady na prepravu.Ak sa vám nepáči to subjektívne, ak urobíte chybu a remake výrobku, kupujúci bude znášať náklady na prepravu.Vrátenie a výmena bez dôvodu nie sú podporované v súčasnosti.ďakujeme za vašu podporu!Ak sa stretnete s týmto súvisiace problém, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis čo najskôr, dáme vám o uspokojivú odpoveď.

Proces: stlačené krepové

Odpoveď: Po zaplatení sme sa obvykle zariadiť doručenie do 24 hodín, dodať na sklade do 48 hodín.To zvyčajne trvá 10-45 dní, kým kupujúci.Pozrite si skutočný dodacia lehota pre konkrétny logistiky čas.

vzor: obyčajný

Materiál: Polyester

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: