Sexy Micro Bikini 2 Ks G-String Extrémne Mini Bikiny Sexy Tangá Biquinis Plavky Malinký Maličký Plavky Opaľovanie Biquini

  • €17.35 €34.02
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Dámske Oblečenie

Sku:
  • w416686
Značky:
  • sexy xxl party šaty mini, ženy micro mini plavky, extrémne mikro g string lady, sexy extrémne plavky, bowknot micro bikini reťazec, batohy malé tan, sherrylo kus bikiny, náhrdelník blac reťazec, malé sexy plavky, xlarge micro bikini
  • Vek: 25-34
  • Veľkosť: S M L XL XXL XXXL
  • Vzor Typ: Pevné
  • Fit: Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Dátum Vydania: Jeseň 2021
  • Sexy biquinis/plavky: plávanie Kostýmy/Togs/Cossies/Kúpajúcich
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • S Pad: Áno
  • Pás: Nízky Pás
  • CN: Guangdong
  • Pohlavie: ŽENY
  • Názov Značky: SHERRYLO
  • Štýl: Sexy Dievča, Jednofarebné Plavky pre Ženy
  • Ohlávka Biquini Nastaviť: Čierna/Biela/Ružová/Červená/Zelená/Žltá/Modrá/Zlatá
  • Letné Kúpanie Vyhovuje: Drobné dámske plavky
  • Vysoký ženy kus Dvoch Oddeľuje Bikiny: Nový štýl lady Plaviek
  • Číslo Modelu: SHERRYLO Bikiny
  • Materiál: Polyester, Úsek & Spandex, nylon, Spandex, Vysoko Kvalitný Nylon Lycra
  • Položka Druh: Bikiny Nastaviť
  • Podpora Typ: Drôt Zadarmo
  • Feature2: Horúce G string Biquinis
  • Funkcia: Plávanie/Pláž/Šport/Bazén
  • Feature1: Mikro/Mini/Malé/Bazén/Pool Bikiny

Otázka 2:Prečo niekto povedal, že je väčší, niekto povedal, že je malé z spätnú väzbu?

Použite mierne tekuté jedlo, mydlo na galón z studenou vodou a dôkladne namočte oblek pre tri minúty.Nedovoľte, aby váš oblek namočiť cez noc, pretože to môže spôsobiť určité farby krvácať a spustiť.Jemne masírovať pracovať až suds cez celý povrch.Dobre opláchnite a odstrániť prebytočnú vodu bez žmýkanie.Kvapkanie v suchu mimo priameho slnečného svetla.Č sušičky, prosím.

Q3:Ak budete loď pozemok?

- Vlastný/Dovozné Dane: Ak to stalo všetky povinnosti, dane a DPH(ak existuje) sa stalo v dovážaných krajine,to bude beared strany zákazníkov.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Odpoveď: Budeme loď do 1-7working dní po prijatí platby v Escrow.A normálne sa môžete sledovať po 1-10 dní po tom, čo sme loď.

Q4:Prečo niekedy zásielky on-line stav zastaviť?

- Doprava zadarmo už od Epacket do USA, Rusko, Ukrajina, Nový Zéland

Hot sexy micro bikini Funkcie: - Mini Bikiny Materiál: Nylon/Spendex - Mikro Tangá Plavky Farba: Čierna/Biela/Ružová/Červená/Žltá/Modrá/Zelená/Zlato - Extrémne Bikini Veľkosť: Voľný veľkosť - Hrajú malé poháre s čalúnením a cut-out panely, - G-String Bikini bottom - O-krúžok akcenty, - Ohlávka popruhy, - kravatu späť uzavretie, - Zodpovedajúce dna s cut-out predný panel, bočné kravatu uzávery, a remeň späť.Veľkosť Údaje (skontrolujte Prosím pred poradí) : - označíme "Jedna veľkosť pre všetkých ", alebo "Free size" pre micro bikini, to je, pretože väčšina väčšina našich micro Bikini hornej a dolnej časti je možné nastaviť reťazec, ak ho používate. - Cup: naše micro bikini pohár je veľmi menšie než bežné bikini pohár.nechceme, aby sa rôzne veľkosti pre pohár.iba jedna veľkosť pohár. - Hornej časti hrudníka string dĺžka: 120 cm/pc - Top ramenný string dĺžka: 55 cm/pc - Bikini spodnej časti, ktorá pás riadok colsed, pás veľkosť je 66 cm-68 cm .Po strenching možno 86 cm-88 cm .

Ak ste spokojní s našimi tovaru,bude To veľmi vďačný, ak by ste mohli hodnotenie 5stars na našom internetovom obchode.Vaša podpora bude povzbudiť, aby sme sa pohybovať na.Ako výrobca plaviek, berieme zákazníka spätnú väzbu veľmi dôležité.Budeme sa snažiť zlepšiť viac v oboch kvalitu a servis pre vás v budúcnosti.

O5: som stornovať objednávku ,prečo som ešte stále nedostávajú peniaze?

- Voľný Shiping Čína Príspevku Registrovaný Air Mail väčšine iných krajín.

- Prepravná čas počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok a pod.) by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas.Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Keď si dostal pozemok, v prípade akéhokoľvek problému sa stalo tovaru, kontaktujte, prosím, s nami pred odchodom na nagative spätnú väzbu na našom internetovom obchode.TO JE VEĽMI DÔLEŽITÉ .Boli by sme veľmi spolupracovala na vyriešenie problému pre nášho zákazníka do 24 hodín.Veríme, že všetky problém sa dá vyriešiť medzi oznámenie. ^_^

A: Prosím postupujte podľa našich veľkosť spolku, po prvé opatrenie svoje telo na veľkosť poprsia, pás a hip veľkosť.Potom zvoľte veľkosť je podobná v našej veľkosti tabuľky.

Q1: akú veľkosť by som si mal Vybrať?

SEHRRYLO Plavky je profesionálny výrobca fro plavky,swimswear,plavky,bikiny,plavky, Bikiny nastaviť,Jedno-Kus Obleky,dvojdielne Obleky,dvojdielne Oddeľuje Telo Obleky,plavky,plavky,Kúpacie Oblečenie,Plážové oblečenie,Plaviek,Kombinézu,Plavky,Plávať Oblek,Plávať Obleky,Plávanie Oblek,Plavky,Plavky,Plavky,Plávanie Kostýmy,Togs Cossies,Kúpajúcich sa,jednodielne plavky,jeden kus,jeden kus,monokiny,trikini,triquini,Tankiny,Dve kus ,Strappy,Tangá ,Brazília,Čierna ,pláž,Pláž Môže,Ohlávka,Biela,Obväz ,Bazén,Pevné,Mikro,Mini,String,Odchod Pláži,Sexy,Šport,2017,2016,Retro,Vintage,Nové,Značka,Bikiny,Plavky,Bikiny Nastaviť,Bikiny ,Bikiny,Biquines,Biquini,Biquinis,Žena,Ženy ,Ženy,Ženy,Pre Ženy,TallWoman,Lady,Pre Dievčatá,Dievčatá,Mladé Dievčatá ,High Cut ,Vysoká strede zúžený ,Vysoký Pás ,Vysoký Pás,S Vysokým Pásom,Orezať Začiatok,Ostrihané,Vysoký Krk ,Push-Up, Push Up,Tangá,Háčkovanie,Čipky,Neoprén ,Koberčeky,Plus veľkosť ,Veľká,

- Máme loď, aby v rámci okolo 1-7days, aby po prijatí platby v Escrow.

- Bikini bottom, ktoré viazaná seba reťazec, reťazec, dĺžka: 42cm/pc (Nie vrátane pás)

Odpoveď:Máme zákazníkov z celého sveta.Rôzni ľudia majú rôzne tvar tela ,takže osobné komentár, možno subjektívny.Stačí sledovať našu veľkosť spolok, potom by to byť žiadny problém vybrať vhodnú veľkosť.

- Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie pre Dovolenku v Číne, alebo vašej krajine, pre colné konanie, alebo prírodné katastrofy.

- Sme iba loďou, na adresu, ktorá ponúka v poradí.Skôr ako budete platiť objednávky, prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.Ak si želáte zmeniť adresu doručenia, prosím, kontaktujte nás pre zrušenie objednávky, a nahradiť objednávku znova.

Čína Príspevok Letecky on-line informácie nie je synchrónne s dopravná.Majú aktualizovať informácie veľmi pomaly a nie ukázať každý proces v podrobnosti počas prenášať na internet.Len preto, že ich služby nie sú tak dokonalé, ešte.Takže ak zistíte, že vaše zásielky, informácia nie je aktualizácia pre dlhú dobu na internete.Prosím, nebojte sa, že je veľmi normálna vec.Pozemok je práve na ceste k vám.Ste nie je potrebné robiť čokoľvek, ale len čaká.

O6:môžem si vybrať rôzne veľkosti hornej a dna?

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: