Nabíjateľná Pozornosti,100000 Lumenov LED Bodové Svetlá Ručné Veľké Baterka Super Jasné Vonkajšie Slnečné Reflektory

  • €35.41 €44.26
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Osvetlenie A Svietidlá

Sku:
  • w18319
Značky:
  • nabíjateľná pozornosti, Taktická baterka, Svetlo, baterka 18650, veľké nabíjateľná led baterka, veľký horák
  • Certifikácia: Žiadne
  • Názov Značky: FGHGF
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Materiál:ABS

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

1 x USB kábel

1 x baterka

[Super Svetlé Ručné Spotlight] 100000 Lumen pozornosti blesk vstavaný XHP90 LED čip, stabilné a jasné svetlo.Ožiareniu vzdialenosť je asi 2625 nohy ( 800m).Vysoká svietivosť, dlhá vzdialenosť, max do 100000 vysoké lúmenov.

Typ:baterka

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

[IPX5 Nepremokavé] super tesnenia a IPX5 vodotesný hodnotenie prinesie skvelé pohodlie pre vaše vonkajšie travel, čo vám umožní pracovať normálne na vysoké teploty, daždivé alebo zasnežené dni.

farba:Čierna

[Extra Strane Floodlight] 25 LED korálky sú rovnomerne rozložené na strane usb pozornosti tela.Ak potrebujete zatvoriť pozorovanie počas údržby, prácu a čítanie, naše mäkké floodlight baterka je ideálny, väčšina silné svetlo bude bolieť oči.Môžete ho použiť ako camping svetlo.Tam sú 3 adaptívne nastavenia: high / low / červená a modrá.

[Dva Plnenie Metódy] LED reflektor má zabudovanú 10000mAh veľkú kapacitu, nabíjateľnú BATÉRIU.USB čas nabíjania: 5-8hours; Solárne nabíjanie čas: 10-20 hodín.Táto nabíjateľná pozornosti je dobrým spoločník pre vás, aby ste ísť von.

Obsah balenia:

[Veľkú Kapacitu a Núdzové Napájanie] Nabíjateľná ručné pozornosti baterka má 10000mAh moc kapacitou zaručiť nabíjať 1000 krát+.Smart viacerých ochrany (preplatok/ cez výtlačné ochrana) môže udržať to bezpečné a stabilné, keď si ho použiť ako mobilný výkon pre nabíjanie vášho inteligentného zariadenia. 3 modrá svieti indikátor zobrazuje výdrž BATÉRIE (35%-65%-100%).

Anonymous 2022-10-05

Nikdy som prišiel a predávajúci podvádzal zrušiť spor, stačí ukradnúť mne peniaze, je to prvý podvod I 've ever had v Ali, dajte si pozor na tie hrozne, zlodeji

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: