Snímač Svetlomet COB LED Reflektor Baterka USB Nabíjateľné Mini Vedúci Pochodeň 5 Svetelné Režimy Vedúci Svetlo pre jazdu Camping

  • €2.47 €5.74
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Osvetlenie A Svietidlá

Sku:
  • w24696
Značky:
  • snímač svetlomet cob led blesk, reflektor
  • Prepnutie režimu: Vysoká/Stredná/Nízka
  • Model LED Korálky: KLAS
  • Uhol Lúča: 180°
  • Číslo Modelu: svetlomet
  • nepremokavé: Áno
  • Typ Batérie: Lítium-Kovové
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Položka Druh: Svetlomety
  • Certifikácia: Žiadne
  • účel: svetlometu
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: alloet

Vlastnosti: S indukčne svetlomet kapela, dĺžka svetlomet môže byť upravená.Huba dizajn na zadnej časti svetlometu sa hodí hlavou pohodlne a je ľahké

4. Indikátor Dizajn: Nízka spotreba pripomenutie, prepnite položku pozícia je jasná červená pri nabíjaní, polohy spínača je žiarivo modré, keď je plne nabitá a pomocou, polohy spínača je jasne červená, keď snímania je na.

5 zariadenia: KLAS silné svetlo - KLAS medium light - KLAS slabé svetlo - KLAS červené svetlo - KLAS červená kontrolka bliká, akýkoľvek výstroj dá vycítiť, akýkoľvek výstroj pobytov pre viac ako 8 sekúnd, a kliknutím na tlačítko power on je vypnutie

6 Výstroj: 20 * LED silné svetlo - 20 * LED medium light - 20 * LED slabé svetlo - 9 * LED teplé žlté svetlo - 9 * LED červené svetlo - 9 * LED červené svetlo blikajúce

Zoomovať: Nie

Výstroj:

3. Reflexná Čelenka: Zvýšiť bezpečnosť pri cestovaní v noci; špongie dizajn na zadnej časti hlavy lampy sa hodí hlavou a je pohodlná na nosenie.

Feature:

Poznámka:

Čistá hmotnosť: 62g

Veľkosť produktu: dĺžka: 14.5 cm/5.71 palec * výška 2.8 cm/1.10 palcový

Vytrvalosť: 2-2.5 hodín

Čistá hmotnosť: 61g

Veľkosť boxu: o 15.3 * 3.8 * 6.5 cm/6.02 * 1.50 * 2.56 palec

Rozsah: 50-100m

Výstroj:

Veľkosť boxu: o 15.3 * 3.8 * 6.5 cm/6.02 * 1.50 * 2.56 palec

Materiál: ABS

Model: LED

Svetelný zdroj: KLAS

Prepínač: stlačte spínač

Zoomovať: Nie

Režime nabíjania: Typ-C, USB nabíjanie

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Prepínač: stlačte spínač

1 x Čierny kábel USB

Vytrvalosť: 2-2.5 hodín

Žiarovka: 20 * LED+18 * LED (9LED teplé žlté svetlo+9LED červené svetlo)

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Batérie: vstavaná 500mA 14500 batérie

Režime nabíjania: Typ-C, USB nabíjanie

Vlastnosti: S indukčne svetlomet pásu, dĺžka môže byť upravená.Žiarivkové svetlo zelená reflexná hlavový most zvyšuje bezpečnosť pri cestovaní v noci

Svetelný výkon: 300 Lúmenov

Batérie: vstavaná 500mA 14500 batérie

Veľkosť produktu: dĺžka: 14.5 cm/5.71 palec * výška 2.8 cm/1.10 palcový

Model: KLAS

1 x Svetlometu

Materiál: ABS

Nepremokavé trieda: IPX4

Indikátor: nízka spotreba pripomenutie, prepnite položku pozícia je červený a svetlý pri nabíjaní, modrej a svetlé pri plnom nabití a použitie, a červený a svetlý, keď snímania je zapnuté.

Camping Svetlometu COB/LED Svetlomet Pochodeň Inteligentné Mávali Senzor Nabíjateľná Reflexné hlavový most pre Beh Turistika Núdzové

Svetelný výkon: 300 Lúmenov

2. Inteligentný Mávali Snímač: na Rozdiel od iných produktov, našej svetlomety sú vybavené inteligentné senzory.Aj keď ste na sebe rukavice, môžete ľahko ovládať svetlo mávať rukou bez znečistenia jednotky.

Rozsah: 50-100m

Nepremokavé trieda: IPX4

Špecifikácia:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Indikátor: nízka spotreba pripomenutie, prepnite položku pozícia je jasná červená pri nabíjaní, polohy spínača je jasne modrej pri nabíjaní a pomocou, polohy spínača je jasne červená, keď snímania je na.

Akékoľvek zariadenie môže byť vnímané.Akýkoľvek výstroj pobytov pre viac ako 8 sekúnd.Kliknite na tlačidlo Štart a vypnite ho.

1. Dva Typy Voliteľné: typ veľkoplošné KLASU svetlomet, KLASU mäkké svetlo nie je oslňujúca, B typ LED tri zdroj svetla dizajn, vzťahujú na viaceré scény.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: