3.5 L Veľkú Kapacitu Studenej Vody Džbán Studený Kanvica s Kohútik v Chladničke Ľadový Nápoj Dávkovač Chladničky a Nadstavec

  • €1.39 €2.78
( 4 Hodnotenie zákazníkov )

Drinkware

Sku:
  • w9977
Značky:
  • studenej vody džbán studený kanvica, džbány, kotlíky, kanvica s kohútik, rýchlovarná kanvica
  • Materiál: Plastové
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Názov Značky: Hoeaden
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Drinkware Typ: Voda Hrnce & Kotlíky

Veľký Priemer: Veľký Priemer Dizajn Robí Čistenie Dôkladnejšie.Veľkosť Je 25x11x18cm, Zväčšený Priemer.Môžete Priamo Dať Ruku Do Hrnca Na Čistenie Vnútornej Steny.Môžete Dať Niečo Na To.

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Veľká Kapacita: Táto kanvica je väčšie než ostatné kotlíky.Môže mať 3.5 L ( 0.92 Galón ).Môžete dať viac ako 12 porcií vody, alebo vášho obľúbeného šťavy, ľadový čaj, limonádu, mlieko a iné nápoje, že všetci budú radi.Miesto veľké ľadové kocky, plátky ovocia.Ľahko dostať chuť chcete.

Package Zahrnuté:1x Studený nápoj studený kanvica

Použitie: aby šťava, víno, takže

Kohútik Dizajn: Tento ľad kanvica nemusí byť otvorené alebo zatvorené, tak ako iné kotlíky.Má jedinečný kohútik dizajn, môžete získať pitnej vody jemným stlačením kohútik.Na kohútik má gumový krúžok, tak neviem?t starať o kape.

Kapacita: 3.5 L

Materiál: potravinársky PP

Špecifikácie:

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vhodné pre Strany a Každodenný Život: Studenej Kanvica s Kohútik je Veľmi Vhodný pre organizovanie Veľkých objemov Limonádu, Studený Čaj, alebo Rôzne Studené Nápoje.Nechajte Si Viac Tešiť Zo Života.

Názov produktu: Studený nápoj studený kanvica

Bezpečné a Spoľahlivé: piť nápoj dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitnej PP materiálu, vyrobené z potravinársky materiál, BPA zadarmo, bez chuti, non-jedovaté, žiadne deformácie, vysoká teplotná odolnosť, nie strach z pádu a bezpečné použitie.

Poznámky:

Funkcie:

Anonymous 2022-11-20

NEDOSTAL

Anonymous 2023-01-02

Dobrý nábytok Alebo

Anonymous 2022-12-30

PErfecto

Anonymous 2022-11-21

IDEÁLNY.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: