Požičovňa Prepravu Vykonávať Držiak Hliníkovej Zliatiny Predné Vidlice Zadné Koleso Batožiny Pevné Rýchle Nainštalovať Príslušenstvo

  • €14.24 €35.61
( 2 Hodnotenie zákazníkov )

cyklistické doplnky

Sku:
  • w95810
Značky:
  • požičovňa prepravu vykonávať držiak, nosič bicyklov na auto, auto bike rack, rack, bicykel stojan pre auto, náprava dopravcu
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Kapacita (Zaťaženie): 100 kg

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

1. Vysoká Kvalita: Toto auto prepravu bicyklov upevňovacia konzola je vyrobená z premium z hliníkovej zliatiny, ktorá je pevná a opotrebovaniu a nie je ľahké hrdze.

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

4. Jednoduchá Inštalácia: Rýchle uvoľnenie dizajn, jednoduchá inštalácia a používanie.Pretože konkrétne špecifikácie sú neisté, skrutky upevnené na nosiče batožiny musia byť pripravené kupujúcim.

Veľkosť produktu: o 110x57.7x38mm(4.33x2.27x1.50inch)/100x65x35mm(3.94x2.56x1.38inch)

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

Hlavný materiál: hliníková zliatina

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

3. Pevná Pozícia: držiak môže byť stanovená na strešný nosič auta alebo na drevené dosky a drevené dosky je umiestnený v kufri auta (SUV model je najlepšia).

Feature:

Špecifikácia:

Poznámka:

2. Široké Spektrum Aplikácií: v Porovnaní s inými modelmi, toto je dodávaný s 4 nastaví konverziu príslušenstvo vhodné pre väčšinu prednej vidlice, ostatné modely majú určité model obmedzenia.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Produkt color: red/black

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka ID.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Produkt čistá hmotnosť: cca 245.9 g/197.7 g

1 Nastavte x Príslušenstvo

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Produkt Štýl: Predné Kolesá a Zadné Koleso

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

7. Dodacia lehota:

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sozoslovensko.sk!Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sozoslovensko.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1 x Bicykel Upevnenie na Stenu

Tipy: Pretože konkrétne špecifikácie sú neisté, skrutky upevnené na nosiče batožiny musia byť pripravené kupujúcim.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Názov produktu: MUQZI Auto Účtovná Bicykel Upevnenie Držiaku Predná Vidlica rýchloupínací Držiak Zadného Kolesa Batožiny Upevnenie Sedadla Príslušenstvo

SKONČILA ZÁRUKA.

Anonymous 2022-10-13

pARFAIT

Anonymous 2022-10-13

pARFAIT

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: