Anime Midoriya Izuku Cosplay Kostým s Kapucňou, 3D Vytlačené Deku Jeden Za Všetkých, Môj Hrdina Akademickej obce Kostým Športové Tenké Polyester

  • €11.11 €23.15
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Dámske Kostýmy

Sku:
  • w93442
Značky:
  • rogue cosplay kostým, hrdina deku maska, cosplay deku študent, ukážky cosplay, anime vintage bielizeň, cosplay deku ponožky, hrdina momo cosplay, geralt cosplay kostým, miya osami cosplay, hoodies midoriya izuku
  • Komponenty: bundy
  • Typ Zdroja: Anime
  • Názov Značky: Disney
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál: Polyester
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Midoriya Izuku kostým
  • Znaky: Midoriya Izuku kostým
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Zdroj Krajín: Japonsko a Južná Kórea
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Položka Druh: Bundy & Coats

Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek.Dúfam, že sa vám mohol pochopiť to dobre.Ďakujeme!Ďakujeme vám za vašu podporu a prajeme vám príjemné online nakupovanie.

Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre expresnej prepravy

Tabuľka veľkostí:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám darček alebo ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd ,5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

O Farebné Rozdiely

2).Opatrenie vaše skutočné mikina Dĺžka, Hrudníka, Ramien...atď, porovnať s našimi veľkosť tabuľky.

5).V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.Ďakujem.

4).Prosím, aby 1-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie.

3).Prosím vyberte veľkosť produktu podľa "Výška a Hmotnosť Crosstab".

Teplé riadok:

Ak kupujúci

Prečo si Vybrať nás?Kupujúci Dobrú spätnú Väzbu

Poznámka:

3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba .Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

4. Prosím správu na nás pred pripravte sa na dovolenku negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor objednávky .

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od dodané dátum.

1).To je unisex štýl, chlapci a dievčatá môžu nosiť!!

Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

1 - Sme poskytujú vysokú kvalitu produktu. 2 - Budete priamo kúpiť z číny factory. 3 - Môžeme ponúknuť Poklesu Prepravy a Dizajn najnovšie štýl pre vás. 4 - Ak potrebujete predávať naše produkty ponúkame vám obrázky bez vodotlače. 5 -akceptujeme aj DIY na cutomize štýl, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Vďaka. 6 - Ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo,prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 7 - Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu, psč, atď., správne a úplné. 8 - Prosím, dajte nám čas, aby sa s vami hovoriť, neotvárajte spor prvý.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: