50*30 dvojradu PET papier celý predaj veľa thermal transfer vlastné nálepky na šperky, záruka štítky s priaznivú cenu

  • €53.27
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Tlačiarne Diely A Príslušenstvo

Sku:
  • w88983
Značky:
  • 1, prenášací papier, veľké, prenášací papier, kvetinový papier prenos, samolepka papier mumbai, samolepka papier diar, kolo vlasy valček, lyapko vlasy valček, peripage a9 pro nálepky, farby, prenášací papier, samolepka papier zmrazil
  • Názov Značky: Honeprt
  • Druh: iné
  • Číslo Modelu: HS-p5030

Vyššie uvedené ceny sú len pre maloobchod,naša spoločnosť jednať v dobrej tlačiarne zariadenia ,náhradné diely a tlačiarne, spotrebný materiál(papier,fólie a tlačové hlavy, atď.), sme aj poskytovanie služieb a technológií.Ak potrebujete iný typ alebo veľkosť,vitajte na vlastné objednávku,môžete mu poslať správu na nás a rozprávať sa s nami on-line ,budeme ponúkať zvýhodnené ceny v závislosti na množstve.Úprimne dúfam, že sme sa môže stať popredným tlačiarne a spotrebný materiál a služby kombinuje vlastné úsilie s vaše dobré nákupné skúsenosti a podporu.

50*30 mm*5000pcs/roll, dvojradu

Žiadosť

Špecifikácie

Jadro

2 mm

Široko používané v elektronických výrobkov, všetky druhy digitálnych produktov, ako je produkt identifikácia napájací adaptér, mechanické zariadenie, výrobný štítok, zariadenia štítok certifikátu, elektronika informácie, chemický priemysel, číslo riadka, anti-falšované, záruka štítky atď.

Termotransferové PET štítok papiera

Priestor

50*30 dvojradu PET papier celý predaj veľa thermal transfer vlastné nálepky na šperky, záruka štítky s výhodnú cenu

Štandardné

Ostatné

zľava na jeho/jej ďalšej objednávke.

40 mm

Iné Veľkosti, môže byť costomized

1, akceptujeme Alipay, Západ Únie, T/T, Všetky Hlavné Kreditné Karty sú akceptované Therough Bezpečné Platobné Procesor ESCROW. 2, Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Názov

1, odporúčame Našim Zákazníkom, aby nám všetky 5-hviezdičkové hodnotenie, ak sa našich produktov a služieb sa uspokojiť vás.Vaše plnú podporu poháňa nás k tomu naše najlepšie pre vás. 2, každý nový zákazník, ktorý nám 5-štart komentáre a pridáva našom obchode na jeho/jej obľúbených obchodoch môžete Vychutnať 5%

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: