Nositeľné Krúžok Bluetooth 4.0 Diaľkové Ovládanie pre Macbook/iOS/Android Telefónu Smart Video Page Flip Prehliadania Prsta Bezdrôtový Liker

  • €3.64 €5.68
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Príslušenstvo & Časti

Sku:
  • w8872
Značky:
  • bluetooth prst controler, krúžok, smart krúžok pre android a ios, prst diaľkové, mac diaľkové
  • Certifikácia: Žiadne
  • Použitie: Prepínač
  • Package: Áno
  • Bezdrôtová Komunikácia: bluetooth
  • Názov Značky: AEVYVKV
  • Číslo Modelu: radič
  • Podpora APLIKÁCIÍ: Áno
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Frekvencia: iné
  • Kanál: 1

Kapacita batérie: 20mAh

2. Aké sú spôsoby platby? 2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3,Voľné Ruky: môžete sledovať videá, zatiaľ čo ležíte, biť, keď ste zaneprázdnení, biť, keď spíte počas obedňajšej prestávky, a tak ďalej.

4. Vrátenie a Vrátenie: 4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

5,Široko Kompatibilné: Naše video-prehrávanie tlačidlo ovládania je určený pre iPhone, iPad, pre iPod modelov, tiež je vhodný pre ostatné smartphony a tablety.

Čas nabíjania: 2 hodiny

Výdrž batérie: do 24 hodín

4,Jednoduché ovládanie: Jednoduché presunúť ovládacie tlačidlo s rukou, potom môžete stlačením tlačidla so svojím ukazovákom, eliminuje problémy pomocou palca.

Párovanie metóda: biele svetlo bliká po zapnutí, zapnite bezdrôtové spárovanie funkcie, a otvorte zoznam vyhľadávania, klikne na ATG-forSJL zariadenia o spárovanie, keď párovanie úspešné, biele svetlo, je to vždy na dobu 15 sekúnd a potom automaticky zhasne.

Párovanie meno: ATG-SJL

2,Šikovné a Praktické: Uložiť problémy pomocou ruky na prstom-to-play displeja telefónu tak, aby hrať nasledujúce video, toto video prehrávanie tlačidlo ovládania vám prináša viac pohodlia pri tráviť čas na sledovanie videa, žiadne ďalšie prst vytlačí alebo neslušné prst značky na obrazovke telefónu alebo iných elektronických zariadení.

Veľkosť: o 20x20x23mm/0.78x0.78x0.9 palcov

Balenie Zoznam:

3. O poslaní: 3.1 DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Nabíjanie vstup: 5V-20mA

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

Power-off štátu (tieto 4 prípadoch bude zariadenie na vypnutie), prístroj je zapnutý na viac ako 90 sekúnd bez párovanie; signál prerušenia(spôsobené dlhé vzdialenosti) medzi telefónom a telefón vydrží viac než 90 sekúnd, bezdrôtové pripojenie funkcie bol pripojený na viac ako 0,5 sekundy.Po spárovaní a signál je pripojený normálne, prístroj sa automaticky vypne, ak nie je prevádzke viac ako 10 minút.

Špecifikácie:

4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Nabíjanie: USB

1*Telefón Video Automatické Swiper

O činnosť:

Dôležité:

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás (okamžite).Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Zapnutie režimu: krátko stlačte tlačidlo napájania.

Poznámky:

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Feature:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, farby položky, a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

1*USB Nabíjací Kábel

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sozoslovensko.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.www.sozoslovensko.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

Materiál: ABS+silikón

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, ak sme nie(nemajú) vedieť o nich!

1. O spätnú Väzbu:

Krátke stlačte tlačidlo raz na dosiahnutie live streaming APLIKÁCIÍ prejdenie (hrať nasledujúce video), rýchlo stlačte dvakrát tlačidlo, aby sa ako aktuálne video.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Meno: Telefón Video Automatické Swiper

Ako používať:

Bluetooth verzia: 4.0

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat.

Odrážky: 1,High-kvalitný Materiál: Toto video automatické swiper prijíma ABS+silikónu, takže je to bezpečné a priateľské k pokožke, a môžu byť použité na dlhú dobu komfortne.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Indikátor nabíjania: zelená kontrolka svieti počas nabíjania.Kontrolka zhasne automaticky po úplne nabitá.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielok.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: