Star wars Droid Čata Útok-Remeselné Stavebné Bloky s 32pcs Space Battle Droidov Dopravy Battleship Tehly Dieťa, Hračky, Darčekové

  • €14.28 €20.39
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Model Budovy

Sku:
  • w79577
Značky:
  • položka lego city, stráže lego vojenské, star wars lego vzduchu, pad dieťa yoda, lego hlavy naruto, rc vlak lego, camis star wars, bloky lego technik, star wars osud bloky, foocame star wars
  • Názov Značky: Disney
  • Upozornenie: Battle Droid Dopravy Bojové bloky
  • Certifikácia: CE
  • Odporúčame Veku: 12+y, 18+, 14+y
  • Veľkosti Bloku: Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
  • Čiarový kód: No
  • Číslo Modelu: Droid Čata Útok Plavidlá bloky priestor wars Robot Dopravy lode
  • Veľkosť: 23X6X8CM
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál: Plastové

Čína príspevok air mail:

Spojené KRÁĽOVSTVO, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Holandsko, Japonsko, Belgicko, Dánsko, Poľsko, Fínsko, Írsko, Nórsko, Portugalsko, Švajčiarsko, Švédsko zvyčajne trvá 12~25 pracovných dní.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

V iných krajinách zvyčajne trvá 15~25 pracovných dní.

Do Austrálie, Nový Zéland, Singapur zvyčajne trvá 12~20working dní.

Poškodený produkt musí povedzte nám, do 3 dní pripojené s obrazom chybné časti.Prosím, vráťte sa s vašimi vlastnými nákladmi v rámci 1 týždňov od okamihu, keď tovar je prijaté.Zabezpečíme vymeniť nové pre vás naraz. (mali by ste zahrnúť všetky pôvodné položky nepoškodený v ďalší predaj stav, vďaka).

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby.Ako vážne a zodpovedné predávajúceho, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.Váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní.Ak ste spokojní so svojím nákupom a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5.

EMS doprava zvyčajne trvá 4~7 pracovných dní.

VÝROBOK neobsahuje NÁLEPKY, PODLIEHAJÚ SKUTOČNÉHO PRODUKTU

Pozemok sa väčšinou dodávané v Číne Post leteckou Poštou(doporučene) do 3 pracovných dní.To zvyčajne trvá 10-25 pracovné dni, aby sa dospelo, ale v niektorých krajinách to môže byť trochu dlhšie vzhľadom na dovolenku alebo zvyky, miestne odoslanie účinnosti alebo iného dôvodu, tak sa, prosím, zamyslieť sa nad to skôr, než ste ho vyberte, Ak nechcete čakať tak dlho, prosím zaplatiť Express poplatok, alebo prosím, nekupujte.Zvyčajne iné kuriér potrebovať iba 3-7 dní.Najprv nás kontaktujte, ak chcete, aby loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iné kuriéri.

Na Taliansko, Brazília zvyčajne trvá 20~30 pracovných dní.

【 KVALITY] vyzýva Všetky naše produkty sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov.Súbory sú kontrolované a dvakrát skontrolovať, aby sa uistili, že všetky diely sú zahrnuté.Ak ste stratili kus alebo sa zdá, že chýba kus, prosím osloviť a boli by sme radi, vymeňte ju za vás.

USA, Kanada zvyčajne trvá 10~18 pracovných dní.

Ak potrebujete náhradu, iba položky do zoznamu cena je vratná.Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

【 UČIŤ sa PRI HRANÍ] vyzýva Našich Vzdelávacích stavbou mohli rýchlo zlepšiť detí hand-eye koordináciou manipulačné schopnosti a trénovať svoje logické myslenie & riešenia problémov-schopnosť počas stavebných čas

【 SKVELÝ DARČEK NÁPAD] vyzýva Ste našli ten najlepší darček pre vaše Deti alebo priateľov.Táto budova hračka je sľúbil, že sa najhorúcejšie darček na Vianoce, Narodeniny, párty a ďalšie!

Do ruskej Federácie, zvyčajne trvá 30~45 pracovných dní.

Poznámka: Hodnotenie pod 5 môže viesť nás zlé stojí situáciu,

Veľkosť:23X6X8CM

Anonymous 2022-11-01

Veľmi spokojní s nastaviť, Lego kompatibilné a ľahko riadiť sa pokynmi. Rýchle dodanie UK

Anonymous 2022-11-13

Nevykonáva pokyny

Anonymous 2022-11-01

Veľmi Spokojný

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: