Prírodné čierny turmalín vzor crystal drsné drahokam

  • €20.67 €24.32
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

ozdoby

Sku:
  • w69956
Značky:
  • mozoľov kameň, anklet čierny turmalín, náramok nano turmalín, sťahovák crystal, prírodné manekýnky, malé kryštály, earings turmalín, makeuo drahokam, dekorácie fluorite, spp ametyst
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Materiál: Kameň
  • Tému: MASKOT

3.Zlepšenie efektivity práce.Energia crystal môže jasná myseľ a obnoviť jeden je duch.Meditácia v sede s krištáľovo bod posilní vaše osobné zdrojom inšpirácie a precvičenie pamäti.

2. Pre kvalitu problém, poskytujeme 100% vrátenie peňazí.

1.Prírodný krištáľ a kameňa mať energiu z prírody, crystal bod môže lepšie sústrediť energie v hornej časti je použitý na liečenie, upraviť tela, najlepší nástroj ducha, tela

3. Prosím, nedávaj nás negatívna spätná väzba bez hovorí k nám.Sľubujeme, riešiť akékoľvek problémy, ako dlho, ako ste sa obrátiť na nás.

3. Máte položiek v balíku cena, ako si kúpiť viac kusov naraz.Kontaktujte nás a získajte nižšiu cenu

2.To bude tvoriť silné energetické pole od centra, a energia sa bude emitované rovno z top tip, kde crystal pilier je umiestnený

2. To vám veľmi vďační, ak zdieľate fotografie z položiek v spätnej väzby.

1. Prosím, dajte nám päť-štart spätnú väzbu, ak ste spokojný s nákupom.

1. Ak tam je nejaký problém s platbu, prosím, nie váhal, kontaktujte nás prostredníctvom Messager.Odpovieme vám a vymyslieť spôsob, ako čo najskôr.

3. Ak máte tendenciu vrátiť alebo vymeniť položku na iné problémy, môžeme (čiastočne) zaplatiť dodanie poplatok podľa povahy problému.

4.Zníženie elektromagnetického žiarenia.Dať crystal prístupu na počítač, TV, mikrovlnná rúra a iných elektrických výrobkoch alebo v ich okolí, môže znížiť jeho žiarenia, chrániť ľudské telo nebude príliš veľa zásahov elektromagnetické vlny

2. Prosím dokončiť proces platby okamžite po zadaní objednávky.Dodávame položku po zaplatení.

Efekt krištáľovo kamene bod

1. Vaša spokojnosť je našou prioritou!Ak nie ste 100% spokojní s nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom Messager.Budeme odpovedať do jedného pracovného dňa.Sľubujeme, že sa zaoberajú problémom dobre a aby si bola šťastná.

Tieto materiály sú 100% prírodného kameňa kryštály

Anonymous 2022-11-22

Najlepší predajca!!! Veľmi užitočné. Tovar prišiel veľmi rýchlo, a tiež som dostala darček! Ja som superhappy a odporučiť všetkým záujemcom.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: