10 Ložisko 604ZZ 4 x 12 Tienené 4x12x4

  • €3.28 €4.57
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

súčasti bicyklov

Sku:
  • w69115
Značky:
  • Ložisko, Bicykel, 4x12x4
  • Materiál: Hliník/Zliatiny
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Veľkosť: as describe
  • Použitie: Horské Bicykle
  • Číslo Modelu: Guľkové Ložiská

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Tento 604ZZ 4x12x4-milimeter tienené miniatúrne guľkové ložisko má hlboké drážky geometrie na vysokých rýchlostiach a podporu oboch radiálne a axiálne zaťaženie.Jeho chrome, oceľové konštrukcie je trvanlivé a odolné deformity pod ťažkých bremien.

Takéto aplikácie patrí spojok, jednotky, prevodovky, kompresory, čerpadlá, turbíny a tlač a textilné stroje, okrem iného.

Hlboké drážky geometrie na vysokých rýchlostiach a podporu oboch radiálne a axiálne zaťaženie

Materiál: Ložiskovej Ocele

Táto hlboká-groove tienené miniatúrne guľkové ložisko je pre použitie v aplikáciách, ktoré zahŕňajú kombinácii radiálne a axiálne zaťaženie a potrebné pre vysoké prevádzkové presnosť pri vysokých otáčok.

Valivé ložiská pomocou valivými udržiavať odstup medzi pohyblivé časti na zníženie následných trenie a podporu radiálne a axiálne zaťaženie.

Kovovým krytom na obidvoch stranách ložiska, aby sa mazivo v a kontaminantov mimo

Kovové krytom na obidvoch stranách ložiska udržať mazivo v a nečistôt, a to je vopred mazané od výrobcu tak, aby žiadne dodatočné mazanie je nutné.

Vitajte v našom obchode.

Mazané na výrobcu za žiadne dodatočné mazanie požadované

Utesnené ložiská sú mazané olejom alebo tukom v ložiska továrne, zatiaľ čo otvorený a tienené ložiská sú chcel byť mazané v mieste, s periodicky reapplication z mazania, založené na použitie.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Farba: Strieborná

Štít chráni pracovné časti ložiska z environmentálnych úlomky, ktoré môžu byť zavedené a môže znížiť guľkové ložisko rýchlosť a životnosť.

Valivé ložiská sa používajú v rôznych aplikáciách z poľnohospodárske stroje na dopravu vybavenie, robotika, zariadenia, výťahy, valcovne, lodné kormidlo hriadele, a súhrnná drviče, medzi ostatnými.

Chrome ocele pre dlhú životnosť a odolnosť na deformácie pod ťažkých bremien

Obsah balenia: 10 x Hlboké drážky guľkové ložiská

Anonymous 2022-08-04

VÝBORNÁ.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: