16/64 G Q20 MINI Open Source 2,4 Palca OCA Plný Fit IPS Displej Prenosné hracie Konzoly Retro PS1 Nové Hry Hráči Detí dary

  • €31.36 €45.45
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Video Hry

Sku:
  • w66399
Značky:
  • peugeot obrazovka mini, prípade powkiddy v 16, 28 ips obrázok, storio herné konzoly, auto passat ips, prípade powkiddy trimui, herné konzoly 32bit ps1, psypi herné konzoly, pupgy herné konzoly, príslušenstvo powkiddy
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Rozlíšenie Obrazovky: 800x600
  • Názov Značky: Rondaful
  • Veľkosť Displeja: 1.8"
  • Certifikácia: Žiadne
  • Podpora Jazyka: Ukrainiaan

Zvuk: zabudovaný reproduktor

Výdrž batérie: 4 hodiny

Nabíjací Kábel*1

TF karta memory hry: 16GB/2000 hry 64 G/5000 hry

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, farby položky, a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Slúchadlá: Štandardný 3,5 mm

5. Prenosné & Dlhá výdrž Batérie: vstavaná lítiová batéria, dlhá výdrž batérie.Dodáva sa s USB kábel.Je malý a ľahký, ľahko prenosný a umožňuje vám a vašim priateľom, aby sa užívať zábavu pri hraní hier.Je to ideálny darček pre deti a dospelých, na narodeniny alebo iné príležitosti.

2. Klasické Hry: herné konzoly obsahuje viac klasické hry, ktorá vám umožní podieľať sa na celý deň.Hry obsahujú mnoho typov, ako sú akčné, športové, puzzle, bojov a racing.Najlepšie klasické hry sú na tomto herné konzoly, ktorá je nostalgické pre väčšinu ľudí.Tieto hry sú náročné, príťažlivé a zábavné.

Vstupné napájanie: 5V/1A

Čas nabíjania: 2,5 hodiny

Veľkosť produktu: o 1.8*5.5*1.5

Produkt čistá hmotnosť: cca 0.08 KG

Špecifikácie:

1. Zapnutie a Použitie: zapnutie ak chcete používať opatrenia o 11.8*5.5*1.5 cm/4.65*2.17*0.59 palec, 1200mAh veľká kapacita umožňuje hrať kedykoľvek a kdekoľvek, či doma alebo na cestách.Vstavaný reproduktor poskytuje vzrušujúce zvukové efekty, 3,5 mm jack pre slúchadlá a ovládanie hlasitosti, matné shell, zvýšiť pocit, a výrazne zlepšiť váš herný zážitok.

4. Multifunkčné Herné Konzoly: Vstavaný viac ako 5000 skutočné a jedinečné hry, podpora pre PS/pre CPS/pre NEOGEO/pre G B/pre NES/S F C/na MD hry, e-book reader, kalendár, zobrazenie času a LRC displej, strana maker zariadenia, atď.

Poznámky:

Maximálna spotreba energie: 1W/H

Herné Konzoly*1

Hry: vhodné pre PS/pre CPS/pre NEOGEO/pre G B/pre NES/S F C/na MD a iných simulátorov

Príručka*1

Popis:

Hlavné ovládacie: CPU ARM9

3. S vysokým rozlíšením Displeja: 2.4-palcový s vysokým rozlíšením LCD displej, TFT full-farebné veľký LCD displej, priniesť vám viac realistické obrazovky; voči poškriabaniu a drop-dôkaz vysokým rozlíšením displeja, prinesie nádherný zážitok z hrania a lepšiu ochranu očí.

Farba: červená, oranžová

Displej: 2,4-palcovým IPS full pozorovací uhol OCA lepidlo plne lepené

Balenie Zoznam:

Typ-C nabíjania: support

Anonymous 2022-12-05

Top, Skvelé, Skvelé, super konzola s desiatkami hry, jednoduché pridávanie s SD karty Super rýchle dodanie menej ako 10 dní, Francúzsko

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: