Inovovaný 1 palec Loptu Butterfly Klip Hliníkovej Zliatiny Potápanie Svetlá Rameno 360 Konzola Držiaka Adaptéra pre Gopro Osmo Kamery Príslušenstvo

  • €4.34 €5.87
( 5 Hodnotenie zákazníkov )

Fotoaparát & Foto Príslušenstvo

Sku:
  • w6180
Značky:
  • 1080p30 fotoaparát, voľné potápanie, gopro montain bicykli, dake gopro kamery, jdi osmo vrecku, príslušenstvo mini potápanie, toyota panorama, fotoaparát, jedenásty iphone fotoaparát, formy gopro, gopro príslušenstvom fo
  • Druh: Skeletons & Rámy
  • Názov Značky: FEICHAO
  • Materiál: Hliník
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: Sjcam, DJI, Garmin, EKEN, GoPro, yi
  • Číslo Modelu: F29310/F29839

Materiál: hliníková zliatina

Inovovaný Statív Butterfly Klip Svorka 1 palec Loptu Spoločné Rameno Namontujte 1/4" 3/8" Adaptér Anti-Drop pre Gopro Športové ZRKADLOVKY Podmorské Potápanie Svetlá Baterky Držiak Príslušenstvo

2. Potápanie Svetlá Loptu Klip Mount Loptu Adaptér.

Viaceré rozšírenie otvory pre skrutky 1/4" 3/8", spĺňajú požiadavky na inštaláciu zákazníkov.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Poznámka: 2 druhy Vyhotovením možnosti, CNC alebo Liatie tým, die-casting, Prosím, vyberte si ten, ktorý chcete použiť.

Rozsah použitia: 1 palec Loptu Spoločné Rameno, s 1/4" 3/8" Skrutky zariadenia.

Vlastnosti: Vyrobené z Hliníkovej zliatiny, ľahký, trvanlivý a anti-korózne, môže otáčať 360, tituly, multi-pozíciou bezplatné pripojenie a fixácia, majú viac slobody upraviť flash smer.

1 * Lopta Svorka Mount Klip

2. Potápanie Svetlá Loptu Klip Mount Loptu Adaptér.

Ergonomický Dizajn:

Vlastnosti: Vyrobené z Hliníkovej zliatiny, ľahký, trvanlivý a anti-korózne, môže otáčať o 360 stupňov a môžete otočiť o 80 stupňov v horizontálnom smere, majú viac slobody upraviť flash smer.multi-pozíciou bezplatné pripojenie a fixácia, majú viac slobody upraviť flash smer.

Použitie: guľový svorka sa používa na pripevnenie 2 zbrane, základné adaptéry a blesky spolu, upínacie mount pre 1 palec loptu zbrane pre Gopro Hero 5 6 4 3 xiao yi 4k sjcam akcia fotoaparát, príslušenstvo a iné.

Balenie obsahuje:

Remeslo: CNC alebo Liatie tým, die-odlievanie Farba: Čierna

Štandardné Svorky prikladá dve 1-palcový priemer gule.Hrubšie dosky poskytuje dokonalú kombináciu sily a rozsah pohybu.Dosky sú jar-naložené pre jednoduchú montáž a členenie ruku systému.Hard-eloxovaný hliník krídlovej matice umožňuje ľahko jednou rukou a vydrží roky používania.

Značka: FEICHAO

Veľkosť: 42 x 70 x 24,5 mm

Ergonomický Dizajn: Ergonomické spinning rukoväť dizajn, prirodzene vhodné pre prsty a vyrobené z živice s cieľom zlepšiť jeho fungovanie, s nižšou spotrebou energie, ľahko stratiť, nastavte relatívnu,môžete pripojiť viacero potápanie zariadenia.Majú vyššiu mieru slobody na nastavenie flash smer.

Veľkosť: Ako obrázky ukázali

FEICHAO 1 palec Loptu Butterfly Klip Hliníkovej Zliatiny Potápanie Svetlá Rameno 360 Konzola Držiaka Adaptéra pre Gopro Osmo Kamery Príslušenstvo

Zvýraznenie:

Tvarovanie tým, die-odlievanie

Funkcia: Dokonale spojené s loptou hlavou zapojte vyplniť svetla, potápačská baterka rameno alebo GoPro akciu, fotoaparát, atď.keď normálna streľba a podvodná fotografiu.

Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: Yi 4k, GoPro, EKEN, SJCAM, Insta360, DJI, NIKON, SOOCOO, SONY Sjcam, Garmin, Kamera

(Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.)

Špecifikácie:

Vyrobené z Ľahkej Hliníkovej Zliatiny materiál: nerezová hliníkovej zliatiny (hard anodized tela) spĺňa veľmi presné a trvalé požiadavky.

Ergonomické spinning rukoväte dizajn, prirodzene vhodné pre prsty a vyrobené z živice s cieľom zlepšiť jeho fungovanie, s nižšou spotrebou energie, ľahko stratiť, upraviť relatívny uhol kĺbu ruky pevne upevnite loptu kĺbov.Majú vyššiu mieru slobody na nastavenie flash smer.

(Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.)

Materiál: luminum zliatiny

1. Ja účinná Kombinácia, CNC Hliníka, Cítiť sa Dobre, Ručné Samospúšť, alebo sa Spojiť Pevným Ložiskom 360 Stupňové Otáčanie, Univerzálny, Praktický, Výkonný.

Štandardné Svorky prikladá dve 1-palcový priemer gule.Hrubšie dosky poskytuje dokonalú kombináciu sily a rozsah pohybu.Dosky sú jar-naložené pre jednoduchú montáž a členenie ruku systému.Tvrdo eloxovaný hliník krídlovej matice umožňuje ľahko jednou rukou a vydrží roky používania.

Použitie: guľový svorka sa používa na pripevnenie 2 zbrane, základné adaptéry a blesky spolu, upínacie mount pre 1-palcové loptu zbrane pre Gopro Hero 9 8 7 6 5 4 3+ 3 Insta360 JEDEN Xiao Yi 4k Sjcam akcia fotoaparát, príslušenstvo, a iné.

Značka: FEICHAO

Farba: Čierna/Červená/Titánová farba

Špecifikácie:

1. Ja účinná Kombinácia,CNC Hliníka,Cítiť sa Dobre,Ručné Samospúšť, alebo sa Spojiť Pevným Ložiskom 360 Stupňové Otáčanie, Univerzálny, Praktický, Výkonný.

Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: Yi 4k, GoPro, EKEN, SJCAM, NIKON, SOOCOO, SONY Sjcam, Garmin, Kamera

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Funkcia: Dokonale spojiť s loptou hlavou zapojte vyplniť svetla, potápačská baterka rameno alebo GoPro akciu, fotoaparát, atď.keď normálna streľba a podvodná fotografiu.

CNC

Vyrobené z Ľahkej Hliníkovej Zliatiny materiál: nerezová hliníkovej zliatiny (hard anodized tela) spĺňajú vysoko presná a odolná požiadavky.

1 * Inovované Loptu Svorka Mount Klip

Široký sortiment silné praktickosť je fotografických nadšencov veľký výber.

Balenie obsahuje:

Anonymous 2022-09-11

Je ťažké použiť na palec loptu. Zvážiť pri nákupe. Produkt, ktorý je lacné.

Anonymous 2022-10-29

Produkt platené, ale nie je doručená. Je to podvod. Nenechajte si kúpiť tento predavač. Dopravca učí na papier moje meno bez môjho podpisu a odmietne zaplatiť ma späť, alebo poslať produkt späť.

Anonymous 2022-11-19

perfektný popis a funkčnosť pre podmorské potápanie

Anonymous 2022-07-22

je to v poriadku! vďaka!

Anonymous 2022-08-01

Objednávky prišli pred určené obdobie a bez poškodenia. Výrobok plne zodpovedá popisu. Ďakujeme, že ste predajcu! Odporúčame!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: