Profesionálne Permanentného Make-Upu Luk Meracie Nástroje Lano Pre Určenie Polohy Microblading Mapovanie Lano Pre Microblading Dodávky Súpravy

  • €4.11 €8.21
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Tattoo & Body Art

Sku:
  • w6115
Značky:
  • REŤAZEC, Nástroje
  • Číslo Modelu: Obočie Pravítko
  • Druh: Tetovanie príslušenstvo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kov

Špecifikácia:

Veľkosť: 22,5 cm/8.86 v

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

Číslo modelu: Obočia, pravítko

1 X Obočie Polohy Pravítko

1 X Značku Riadku

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

3. Vhodné pre Všetky Typy Pleti: Tento oblúk obočia nástroj na kreslenie je vyrobená z vysoko kvalitného Kovového materiálu, naše obočie nástroj na kreslenie nebude dráždiť aj najviac citlivé typy pleti.Odolné, certifikovaný bezpečný nástroj na kreslenie, ideálny pre profesionálny make-up kit alebo profesionálny make-up kit.

5. Veľkosť: 22,5 cm, voľný po skončení opravy.

Materiál: Kov

2. Základné obočie nástroj na kreslenie: Či ste profesionál alebo domáceho používateľa, to obočie nástroj na kreslenie je nevyhnutnou súčasťou Microblade Auta.Pomocou tejto obočie line plánovať vaše obočie obrátiť, take dohady, a vytvoriť dokonalé obočie tvar.

Pôvod: Čína (pevninská časť)

6 X Špongie

1. Tri-bod polohy: Nastaviteľná veľkosť je možné merať všetky druhy obočie.Pri uvádzaní obočie strmeň na nose, na tri body obočí a nose môže určiť, priamke, a potom nájdete v rozsahu získať dokonale symetrické obočie.

Feature:

Typ: Tetovanie príslušenstvo

1 X Kvapkadla

4. Ľahko sa prenáša: obsahuje obočie polohy pravítko, hubky, značkovač vodičov a trubice, ktorá je ľahko ukladať a ľahko sa prenáša.Je vhodný na prepravu vo vašej kozmetickej taške alebo v kabelke a použitie doma alebo na cestách, je vhodné vytvoriť si krásne obočie tvar a uspokojenie základných potrieb obočia, tetovanie.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: