Osviežovač Vzduchu Aromatických Kvet Ihly Čistiaci Prostriedok Wc Čistič Gélu Dezodorant, Kúpeľňa Vôňa Dezodorant Čistenie

  • €1.76 €2.76
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Dom A Záhrada

Sku:
  • w5951
Značky:
  • wc tablet cleaner, toaletný parfum osviežovač vzduchu, vôňa pre wc, kúpeľňa odstraňovač zápachu, kúpeľňa osviežovač vzduchu
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Rastlina vôňa, šetrné k životnému prostrediu gél

Materiál: abs+ gél

Poznámky:

Veľkosť: Ako je znázornené

Čistenie wc v podobe anti-zablokovať film, plný svieža vôňa

Šesť vôňa možností: ocean, citrón, levanduľa, osmanthus, orange, cherry blossom

Prirodzené a svieže, odstrániť pachy a zanechať žiadne stopy,

Malý kvet, môže byť použitý na 7 dní a wc gel môže byť používaný pre 14 malých kvetov, ktoré môžu byť použité pre asi 3 mesiace

Pohodlné a rýchle použitie, len jemne stlačiť

Vhodné pre rôzne toalety

Samočistiaci: silne absorbujú gél povrch je bohaté na aktívne zložky, a umývanie s vodou uvoľňuje peny a čistenie faktory, aby sa uvoľnili nečistoty molekúl.

Package Zahrnuté:1x Kvet Aromatických Wc Gél

Krásne Kvety: kvet sprchový gél sa pridať niektoré roztomilosť na wc.Prosím, majte na wc obklad čisté pred použitím wc kvetina tlače gél, potom jemne zatlačte wc jelly kvet, aby sa ho držať pevne na vnútorné steny.

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Použitie: drezy, drepe panvice, toalety, pisoáre, atď.Tieto nové produkty pridali tepelne-odolné vzorce, ktoré tvoria gél menej pravdepodobné, že k taveniny v lete.Popis:

Vôňa Poznámky: Ruža, Levanduľa, Gardenia, Citrón, Oceán, Pomarančový Kvet

Kvet Aromatických Wc Gél

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Špecifikácie:

Samočistiaci: povrch silné adsorpcie gél je bohatý na aktívne zložky, uvoľnenie peny a čistenie faktorov prostredníctvom spotreby vody, aby sa uvoľnili reziduálneho moču alkalických kovov.Navrhnuté riešiť všetky problémy modernej kúpeľne.

Pohodlné vôňa: wc čistiaci gél je pridaný so špeciálnou arómou vzorec, ktorý je mierne a pohodlné, efektívne odstraňuje wc zápach a udržuje čerstvého vzduchu.Žiadny štipľavý zápach.Náš súbor má 6 vône (aróma koncentrácia: Citrón > Tichom > Kvetinový > Jasmine > Levanduľa > Osmanthus).

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: