XOSS G/G+ Bike Počítača G Plus Bezdrôtový GPS Tachometer Nepremokavé MTB Bicykel Bluetooth ANT+ s Kadenciu na Bicykli Počítača

  • €34.74 €57.90
( 4 Hodnotenie zákazníkov )

cyklistické doplnky

Sku:
  • w56173
Značky:
  • bike počítača, Príslušenstvo, xoss snímač srdcovej frekvencie, jazda na bicykli počítača, cyplus, cyclocomputer
  • Certifikácia: Žiadne
  • TYPE1: USB Napájanie
  • Druh: LED Noc
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • TYPE2: žiarovka
  • Stopky a Príslušenstvo: Nepremokavé Stopky

Vstavaný GPS s 4 satelity polohové systémy, zahrnuté BEIDOU,GPS,GLONASS, GALILEO, zabezpečiť stabilné pripojenie na každú jazdu.

O Nás informácie budú vložené tu.Môžete vytvoriť O Nás oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu.Po vytvorení predávajúci údaje, môžete ho vyberte byť zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber.Ak nemáte žiadne informácie O Nás, táto časť bude odstránený zo šablóny.

1.8 palcový LCD displej, automatické podsvietenie, 25hrs výdrž batérie, 15 typov zaznamenávanie údajov tretích strán platformy pre zdieľanie.

Vaše Prepravné Údaje budú vložené tu.Môžete vytvoriť Doprava oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu.Po vytvorení predávajúci údaje, môžete ho vyberte byť zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber.Ak nemáte žiadne Poštovné Detaily, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Rozdiel medzi G a G+ počítača. :G+ je možné prepojiť s snímačov ANT.ako( rýchlosti/kadencie snímač tepovej frekvencie, snímač )

XOSS G+ bike počítača podpora ANT+ plynu pre pripojenie externých senzorov, ako je rýchlosť, tepovú frekvenciu, kadenciu senzory atď.Zachytiť každý okamih svojho jazda s neprekonateľnou presnosťou.

Vaše Platobné Údaje sa vkladajú tu.Môžete vytvoriť Platby oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu.Po vytvorení predávajúci údaje, môžete ho vyberte byť zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber.Ak nemáte žiadne Detaily o Platbe, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše položka opis budú uvedené tu.Môžete použiť HTML, ak si budete priať.Typ písma, štýl a farba sú vopred definované, ale môže byť prepísaný v popise položky okno.Popis tovaru môže byť tak dlho, ako budete chcieť, ako šablóny veľkosť, aby zodpovedali dĺžke popisy.

Jednoduchá inštalácia,nosenie s Garmin,XOSS out-predné rozsahu mount.

Vaše Kontaktné informácie Nám bude vložený tu.Môžete vytvoriť Kontaktujte Nás oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu.Po vytvorení predávajúci údaje, môžete ho vyberte byť zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber.Ak nemáte žiadne, Kontaktujte Nás informácie, táto časť bude odstránený zo šablóny.

S IPX7 technológie, XOSS G+ je vodotesný, takže sa môžete tešiť na bicykli skúsenosti vo všetkých poveternostných podmienok.

Všetky XOSS bike počítača v našom obchode predávajú, sú anglická verzia

Popis produktu:

Vaše Podmienky Predaja budú vložené tu.Môžete vytvoriť Podmienky Predaja oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu.Po vytvorení predávajúci údaje, môžete ho vyberte byť zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber.Ak nemáte žiadne Podmienky Predaja, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Aukcie Hlava bude tu!

Anonymous 2022-11-15

Ju vydal do Azerbajdžanu Republiky pre 23days,je to veľmi rýchle vďaka za predávajúci, veľmi odporúčané predávajúci! Nemal test, ale zatiaľ všetko funguje

Anonymous 2022-10-04

exellent service a produkt je veľmi dobrý

Anonymous 2022-08-24

Vynikajúce recenzie

Anonymous 2022-12-26

Veľmi dobré! Výborná kúpa, super odporúčam!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: