Deti Etui Držiteľa Karty Peňaženky Flip puzdro Pre OPPO A54 A74 4G 5G OPPO A93 5G A93S 5G Mačka Kvet, Motýľ Vzor Telefón Knižné

  • €2.80 €3.46
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Telefón Tašky & Prípadoch

Sku:
  • w55217
Značky:
  • prípadoch butterfly design, oppo a74 príslušenstvo, 310 prípade motýľ, telefón oppo a94 5g, oppo a74 5g muž prípadoch, oppo a74 hodinky, oppo a52 prípade mofi, oppo a59s prípade, oppo a74 5g disney prípadoch, motýľ pas kryt
  • Funkcia: Anti-knock Ochranné Peňaženky Kryt Slotu Karty
  • Kompatibilné Značky: OPPO
  • Názov Značky: Biencaso
  • Druh: Peňaženka Prípade
  • Dizajn: Karikatúra, Zviera
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Funkcie: Karta Vrecku, S držiteľa, S Ozdobná Šnúrka Na Uniforme
  • Kvalita: Top Kvalita A+++++
  • Možnosť Predaja: Veľkoobchod/ Maloobchod

(Obrázok zobrazuje iba obrázok jedného model mobilného telefónu, ak potrebujete viac obrázkov, kontaktujte nás)

Keď si objednáte, prosím, venujte pozornosť si vybrať správny model telefónu, ďakujem .

1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko a ÚPLNÁ adresa vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny. 2. Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt je farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.prosím, láskavo pochopiť, vďaka!Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím >>> Prosím vyplňte príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej všetky nedoručení by nemal byť zodpovedný v prípade, ak klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky.Vďaka za vaše porozumenie.O Spôsob Dopravy, > > > produkt je doprava zadarmo tým, že "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" , ktoré nie je možné sledovať po parcely ľavej Číne.Ak potrebujete úplné sledovanie , prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail ", a pridať peniaze na sledovanie .

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, prosím, kontaktujte nás.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť. 2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! 3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie s nami, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

2. Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

1. Originálne fotografie produktov sú poskytované pre zákazníkov.

Anonymous 2022-10-06

PErfecto

Anonymous 2022-10-04

Zázrak závesu. Veľmi dobrá kvalita, najlepšie I 've doteraz, pretože je to veľmi dobrý materiál. Dizajn je veľmi originálny a to, čo hovorí viac "Don' t touch my phone". Plne odporúča nákup. Môj mobil je OPPO A74 5G a to vám perfektné. Ďakujem vám veľmi pekne, hneď ako som ju nosiť, kúpim si iný prípad, bez váhania.

Anonymous 2022-12-26

Som spokojný so svojím oppo telefón prípade, majú dve teraz obaja tiež pevne a rozhodne nie je drahé. Ja sa to všetko o pár mesiacov teraz a stále krásne!! Vďaka! Produkt bol ako na obrázku.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: