Super Tenký Otvorený Koniec Kľúča Nastaviť Metrika Auto Požičovňa Bicyklov Cyklistika Opravy Ultra Tenký Dvojitý Kužeľ, Ktorý Sa Skončil Kľúč Kľúč Strane Tool Kit

  • €23.16 €46.32
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Ručné Náradie

Sku:
  • w52140
Značky:
  • rýchlo bicykli, digitálny račňový uťahovák, koso nástroj, diy elektronické i2c, jaiuguar kľúč reťazca, neurčená nohavice, ds5 signál lampa, skrutkovač skrutkovač sady, auto ručné náradie, arduino auta zlato
  • Názov Značky: rúry
  • Materiál: Chróm-vanádiová Oceľ
  • Druh: Otvorený Koniec Kľúča
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Za normálnych okolností, dostanete k väčšine krajín potrebné 10-15 pracovných dní doba dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov.To môže trvať až do 10 až 15 pracovných dní, podľa rôznych Colnej politiky každej krajiny a regiónu .

Názov produktu: Super Tenká Otvorený Koniec Kľúča Set

Veľkosť a Farba

Platba Podpory: Escrow, Western Union, TT, Web Peniaze, Moneybookers, Kreditné Karty a Moneygram.

Ručné meranie ,tam sú 0.1-0.5 mm chyba,prosím pochopiť, Ak máte nejaké obavy otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred nákupom.

Pretože displej a svetelné farby sa môžu mierne odchýlky,produkt farbu druh prednosť, obrázky pre referenčné účely.

Produkt Kategória: 8 - 10 KS Kľúča Set

Super Tenký Otvorený Koniec Kľúča Set

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový chvály, vaše uznanie pre nás, to je veľmi dôležité.

Na základe osobnej hygieny na ochranu spotrebiteľov, za normálnych okolností nie akceptovať vráti len v prípade, ak kvalita nie je človekom poškodeniu.

Materiál: Chróm Vanádiová Oceľ

Platba otázky: Keď neviete, ako zaplatiť, alebo platiť naraziť na problémy, navštívte, prosím: http://activities.www.sozoslovensko.sk/adcms/help-www.sozoslovensko.sk-com/pay_order.php

O Zásielke

Hlavne sme prepravy do Číny Post Air Mail Express Dopravy .Dodanie poštou z Číny.

Potrebujeme 1-3 dní vybaviť zásielku po vaša platba bola overená.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém, až kým nebudete spokojní.Dobrá komunikácia je vždy najlepší spôsob, ako problém vyriešiť.

Veľkosť: 8X9 10X11 12X13 14X15 16X17 18 X 19 20X21 22X24 24X27 30X32

Super Tenký Otvorený Koniec Kľúča Nastaviť Metrika Auto Požičovňa Bicyklov Cyklistika Opravy Ultra Tenký Dvojitý Kužeľ, ktorý sa Skončil Kľúč Kľúč Strane Tool Kit

Ak generované clá a dovozné clá, ktoré kupujúci znášať úhradu.Ak je vaša adresa nedoručila, aby dodaný .Ak vrátite adresu chyby spôsobené tovar musíme poplatok za dopravu.

O Platbu

Balenie: BOX

Návrat&Vrátenie

O spätnú väzbu

O spätnú väzbu

Vráti sa, Prosím, obráťte sa na zákaznícku službu, než sa vrátiť.

Model: 8 KS SADA & 10 KS SET

Anonymous 2022-12-06

Ako je popísané vyššie.+++

Anonymous 2023-01-10

Skvelý Produkt, Skvelé Ceny, Rýchle Dodanie, Sa Bude Zaoberať Znova A++

Anonymous 2022-08-02

Dobrý nástroje pre tých ťažko dostupných oblastiach. Kvalita je uspokojivé pre cenu. Tieto nie sú superstrong každodenné kľúče - ale oni sú dobrí na to, čo môžu urobiť.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: