Tuya WiFi RF433 Blind Roller Opony Prepínač Diaľkové Ovládanie Pre Elektrické rolety Pre Inteligentný Život Alexa Domovská stránka Google Alice

  • €7.52 €13.93
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Domácich Kutilov

Sku:
  • w5175
Značky:
  • smart zamknutom motora, inteligentný život, automatické prepínanie okien, rúrkové motorových príslušenstvo, život opony switch modul
  • Podpora Epacket: Rýchle Dodanie
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Podpora Dropshipping: Podpora veľkoobchod
  • Názov Značky: CoRui
  • Vstupné napätie: 100-240V 50/60Hz
  • WIFI Frekvencie: 2.4 Ghz Wifi
  • pracovná frekvencia: 433.92 mhz, 433.92 mhz
  • Aktuálna: 2A
  • Certifikácia: CE

【MINI telo] vyzýva môže byť nainštalovaný priamo v prepnúť spodnej časti poľa a môže byť pripojený na pôvodný mechanický spínač opony motorových

【Časovač a Načasovanie Funkcie] vyzýva opony spínač, môže byť použitý dole a načasovať resp. maximalizovať spravodajstvo a DIY vašom každodennom živote.

【Skupiny funkciu] vyzýva - Viac opony prepínače v rôznych miestnostiach je možné nastaviť v skupinách si uvedomiť, skupina kontrolná funkcia.

1*Inštrukcie

1. Toto zariadenie je vhodné len pre 4-wire motory.Skontrolujte prosím, že váš motor má 4 vodiče. (Motor nie je v cene, je potrebné zakúpiť samostatne)

Špecifikácie:

Pracovná frekvencia: 433.92 MHZ

Potrebujete kúpiť navyše

【Prepojenie funkciu] vyzýva - To môže byť prepojené s inými prepínač moduly, snímače a elektrospotrebičmi, v byte vytvoriť rôzne scény, ako je napríklad režim spánku, režim práce, večera režim, domov režim, atď.

【WIFI RF433 diaľkové ovládanie] vyzýva môže byť riadený tuya APLIKÁCIE, hlasové reproduktor, a záves switch modul má vstavaný RF433 frekvenciu a diaľkové ovládanie môže otvoriť, zavrieť a pozastaviť opony.Skutočná vzdialenosť diaľkového ovládania je asi 50 metrov a skutočnej vzdialenosti závisí od prekážky.

Vzdialenosť: 100 M (otvoriť vzdialenosť)

【Viaceré kombinácie] vyzýva Cez párovanie signál, viaceré diaľkové ovládanie môže ovládať jeden záves modul, alebo jediný diaľkový ovládač môže ovládať viac opony modules

Názov aplikácie: Tuya Smart / Smart Život,

【Wifi Bluetooth Dual Mode] vyzýva Pripojenie k sieti rýchlejšie.Pripojenie k sieti 2-krát rýchlejšie, než len Wifi

【Opony otvorenie percento ovládanie a presné kalibračnej funkcie] vyzýva - otvorenie Opony percento môže byť definovaný percento bar a hlasové ovládanie.Motor roll smere môže byť tiež nastaviť, ako aj presné kalibrovanie.

Poznámky:

【Rodiny funkciu zdieľania] vyzýva môžete zdieľať prepínač členov rodiny, s obmedzenými povoleniami, a vytvoriť inteligentný domov spolu s rodinou.

Veľkosť: 59*42*20 mm

Napájanie záťaže: 500W (max)

WiFi Štandard: 2.4 GHz 802.11 b/g/n,

Popis:

1*diaľkové ovládanie

4. Na ochranu motora, prosím, majte na manuálne prepnúť na stene v "STOP" pozíciu pred použitím Aplikácie

Package Zahrnuté:

Pracovná teplota: -10℃ 40℃

1*Zapnúť modul

2. Prepínač je pripojená na elektrické rúrkové motor a elektromotor musí byť pripojený k neutrálny vodič.Prepínač je vhodný iba pre 100-240V AC motory (motory nie sú zahrnuté, ktoré je potrebné zakúpiť samostatne), nie pre 5-24V DC motory

Vstupné Napätie: 100-240V 50/60Hz

【Ovládanie hlasom] vyzýva - Kompatibilné s amazon alexa echo, google domov, atď., jednoduché povely hlasové ovládanie opony prepnúť nastavenie otvorenia a zatvorenia záclony.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: