Gitary, Basy Rukavice Rukavice Ruky Hudobný Nástroj Praxi Strane ochranný Kryt pre Elektrické Akustické Gitary Hráčov

  • €1.12 €1.58
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Strunové Nástroje

Sku:
  • w51654
Značky:
  • bridg jazz bass, elite precision bass, javor precision bass, kožené puzdro relx classic, acouastic gitara pickup, zimné rukavice umenie, ázijské zimné rukavice, gitara modernej klasiky, gts zimné rukavice, glock jazz bass
  • Druh: iné
  • Číslo Modelu: gitara
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Konektor Typu: Žiadne

S: Stredný prst dĺžka: 9~11 cm/3.9-4.3 v

Gitary, Basy Rukavice Rukavice Ruky Hudobný Nástroj Praxi Strane ochranný Kryt pre Elektrické Akustické Gitary Hráčov Začiatočník

Materiál: Nylon

1 X Gitara Rukavice

2. Tento hudobník prax rukavice vám umožnia hrať, keď máte kusy, zdravotné problémy, pľuzgiere a rana prstov.Vhodné pre ktorúkoľvek ruku.Je možné umývať vodou a má dlhú životnosť.Jemne navlhčite vaše ruky tak, že môžete použiť dotykovú obrazovku.

Poznámka:

3. Rukavice môžu byť použité ako prst chránič pre gitaristov, pomáha hudobníkov s potenie, artritída, dermatitída a niklu alergie naďalej hrať a praxi.

XL: Stredný prst dĺžka: >11 cm/4.3 v

4. Perfektný doplnok pre hudobníkov (od začiatočníkov až po profesionálov), ktorí hrajú akýkoľvek reťazec nástroja (vrátane akustická gitara, elektrická gitara, basová gitara, violončelo, husle, banjo a drumbľa).

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Veľkosť odkaz:

Farba: Biela

Špecifikácia:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Feature:

1. Bezproblémové tkané nylon mesh materiál je ultra-tenké, mäkké a pružné.Je to veľmi pohodlné a môžete zabudnúť, že ste na sebe.Tieto základné gitarové príslušenstvo sú veľmi vhodné pre začiatočníkov, na použitie pri mozole rozvíjať.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: