Odomknutý Hlavných Mobilných Doske Doske Pre Xiaomi9T REDMI K20 MI 9 MI8SE MI 9SE Doska S Čipmi Obvody Flex Kábel

  • €45.16
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Mobilný Telefón Časti

Sku:
  • w50112
Značky:
  • mobile doske doske, redmi poznámka 9 doska, redmi poznámka 9s doska, redmi poznámka 10 doska, redmi poznámka 8 doske originál, moto e6 plus doska
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: xiao redmi9t Xiaomi9TPro mi9 mi9se mi8se

O Zásielke: 1: Vaša objednávka bude dodaný do 2-3 pracovných dní po vaša platba potvrdená .

Informácie o produkte

2.Predtým, než môžete umiestniť objednávky,budete musieť potvrdiť telefón verzia.Ak si nie ste istí,prosím, otvorte svoje mobilné zadný kryt,vzlietnuť batérie,zaujali jasné obrázky a potom nám pošlite.Pomôžeme vám potvrdiť verzia.

1.Výrobky zdrojom sú najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím kontaktujte náš Zákaznícky Servis.Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky. 2. Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť a my vám zaplatiť za prepravu pre preposielanie. 3. Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave (nie je affact druhý predaji).Dôrazne odporúčame zákazníkovi na testovanie výrobku pred inštaláciou.Vrátenie bude platný len a vrátenie spracované PO tom, čo sme dostali položky.

3.Odomknutý a dobré Pracovné

3: čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov: spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.

Milí kupujúci

2: uistite sa Prosím na dovolenky správnu adresu doručenia a k dispozícii telefónne Číslo vašej objednávky , to je veľmi dôležité pre parcely Hladké Dodať.

Dôležité Tipy:

Asi Záruka:

5. Ak máte veľký dopyt, prosím, neváhajte ma kontaktovať a ja vám dám najlepšie veľkoobchodné ceny

3.Ak neviete, ako nainštalovať, postupujte,prosím, montáž, odbornú osoba.Ako kupujúci aktualizácie alebo upgrady systému,vedúce k základnej doske mimo prevádzky, nie sme zodpovední, prosím, kupujúci pochopiť to,vďaka

1.Všetky pôvodný dosky sú všetky použité a starý,nie je nové.Otestujeme ju znovu a znovu, aby sa zabezpečilo, že môže byť 100% funkčnom pred zásielky.Neakceptujeme žiadne spor o doska sa používa,starý alebo druhej strane,vďaka.

4: Všetky zásielky sú odoslané do a z krajiny alebo regiónu musí prejednanie prvý.Zákazník je zodpovedný za všetky clá a dovozné dane,vrátane (ale nie limitied k )vedieť dovozné zákony a riešenie dane,sadzby,a položku záchvaty.Zákazník ciel a daní, sa líšia v každej krajine,Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.

1.Pre Xiao Redmi 9T K20Pro MI9 MI9SE MI8SE doske

2.Ak chcete vymeniť staré a poškodené jedna

Anonymous 2022-11-02

Na stole bolo reštartovať každých 5 minút, dať custom ROM a zastavil sa reštartovať. Dobre funguje tak ďaleko K20 pro 8/128

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: