Motýlích Krídel Pre Deti Princezná Motýľ Kostým Krídla Motýľ Halloween Kostým Dievčatá Víla, Motýľ Krídla Acctractive

  • €3.77 €9.42
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Vypchaté Zvieratá & Plyšové

Sku:
  • w47773
Značky:
  • Náplň: PP Bavlna
  • Odporúčame Veku: 12+y
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Farba ako na obrázku.

4.Široký Aplikácie: Motýľ Krídla pre Deti má široké aplikácie, ktoré môžu byť použité pre Halloween strany, karneval, prázdninový strany, plážový strán, tanečné rekvizity, dom strán, a maškaráda strany.

Špecifikácia:

2.Ľahký Motýlie: Krásna Víla Šaty, Kostým je ľahký a zaberá málo miesta, takže sa ľahko zmestí do tašky.Bude to budete vyzerať ako krásna víla, motýľ.

Balenie Zoznam: Motýlie*1

Názov: Motýľ Kostým Krídlo

1.Motýľ Šaty pre Dievčatá: Motýľ Krídla pre Deti obsahuje motýlie a je krásna výzdoba pre víla šaty.Aby ste sa viac atraktívne na party.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

Veľkosť: Cca. 135 x 60 x 0,1 cm.

5.Zabezpečenie kvality: poskytujeme komplexný záručný a ideálne po-predajný servis.Ak zistíte nejaké problémy, ako napríklad chybné alebo poškodené diely pred alebo po použití, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Materiál: Polyester.

Na obale produktu: funkcie opp taška

Tento motýľ kostým krídlo je veľký výber ako strana príslušenstva.Každá žena sníva o tom, že pár krídel lietať, a tento výrobok môže priniesť jej jeden krok bližšie k jej sen.Je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov a je pohodlný pre deti na nosenie.Pekný kabát je skvelé fotografie prop pre cosplay, maškaráda, Halloween.

3.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z skvelého polyester materiál, Krásna Víla Šaty, Kostým je pohodlné.Pekný dekor je skvelé fotografie prop pre cosplay, maškaráda, Halloween.

Popis:

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: