Svietiť V Tme Snowflake Nálepky Fluorescencie Hviezdy Obopína Nálepky Na Stenu Okenné Dekorácie Vianoce Domov Bar Nálepka Na Stenu

  • €0.92 €1.92
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Home Decor

Sku:
  • w4748
Značky:
  • samolepky na stenu 5 samolepky na stenu, achát snowflake, svietiť v tme nálepky, rovina, vianočné ozdoby domov 20, nálepky vianočné opice, 02 anime nálepky, urun nálepky, prisluhovači svetelný, vesmír žiara, dočasné svietiace nálepky
  • Materiál: PVC
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Tému: Karikatúra
  • Špecifikácia: Single-piece Package
  • Štýl: európa

4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sozoslovensko.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.www.sozoslovensko.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

Štýly: BQ028 Žiariace Snowflake (s lepidlo), BQ029 Inovované Žiariace Snowflake

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2. Aké sú spôsoby platby?

4. Vrátenie a Vrátenie:

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás (okamžite).Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

1.2 spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, farby položky, a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Poznámky:

2、Môžu Byť Znovu použité: základni lepidlo je odnímateľná a môže byť opakovane nalepiť na hladké plochy.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Hviezda Nálepky*10pcs

Svietiť V Tme Snowflake Nálepky Fluorescencie Hviezdy Obopína Nálepky na Stenu Okenné Dekorácie Vianoce Domov Bar Stenu, Nálepky

5、Žiariace Snowflake Obtlačky: Tieto Vianoce okno obtlačky pohľad pôsobivé v tme.Sú ideálne pre dekorácie a party dodávky.

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1. O spätnú Väzbu:

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Sneh Dot Nálepky*37pcs (BQ028 žiariace snowflake (s lepidlo)

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Alebo

Váha: cca 10g

3、Zvýšenie Účasti: fluorescenčná v tme prichádza z zhromaždené slnečného žiarenia v priebehu dňa, môžu byť deti zmobilizovať na zbierať slnečné svetlo a osvetlenie, zvýšiť pocit účasť. .

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, ak budeme robiť neviem o nich!

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

Sneh Dot Nálepky*34pcs (BQ029 inovované žiariace snehová vločka)

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

4、Ako Používať: Vybrať oblasť, ktorú chcete vložiť, vyčistiť plávajúce prachu a olejových škvŕn na povrchu, a zabezpečiť, povrch je čistý, inak nálepka bude mať zlé zlepenia.

Snowflake Nálepky*17pcs

Hviezda Nálepky*11pcs

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Veľkosť: cca 12*12*1 cm/4.72*4.72*0.39 palec

Názov: Vianočná Vločka Nálepky

Snowflake Nálepky*16pcs

Odrážky: 1、Premium Materiál: Naša hviezda nálepky set je vyrobený z PVC priesvitného materiálu, ktoré je možné nalepiť na hladké materiál povrchy, ako sú steny, dlaždice, obkladačky, sklo, nábytok a ostatné farby pozadia.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

Špecifikácie:

3. Aabout Doprava:

Anonymous 2022-10-12

7

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: