6pcs Magnetické Kríž PH2 Bit Nastavený Vplyv Dávky Hlavu Tvrdosť Skrutkovač Bit Anti Non-slip skrutkovača Strane vrtáka Nástroje

  • €1.25 €1.82
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w462238
Značky:
  • Číslo Modelu: Kríž PH2 Bit Nastavený
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne

3. Viac Špecifikácie: Vybrať ľubovoľnú dĺžku.Existujú rôzne špecifikácie mm) pätica skrutkovač nastaviť, ktoré môžu uspokojiť potreby použiť, ušetriť čas a prácu, a zlepšiť prácu účinnosť

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1. Vysoká Kvalita: Profesionálne hexagon bit set je vyrobený z S2 legovanej ocele, ktorá je dobre vyrobené, tak pevná, ako klince, a jeho tvrdosť môže dosiahnuť HRC60 stupňov.Vysoká kvalita, tepelné spracovanie, trvanlivý, vysoká tvrdosť, nie je ľahké na nosenie.

Poznámka:

Špecifikácia: 25/50/65/70/90/150mm (jeden pre každý)

2. Jasné Známky: Tam sú jasné známky na šesťhranné vrtákov, takže môžete rýchlo nájsť požadovanú veľkosť.Ľahko prenosný a použitie.

Veľkosť balenia: cca 165 * 70 mm/6.50 * 2.76 palcový

Materiál: S2

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

6 x Skrutkovač Bit

4. Viacúčelový: To sa vzťahuje na elektrické vŕtačky, elektrické skrutkovače a manuálne skrutkovače s regulácie otáčok zariadenia.Vrták má odolná konštrukcia, moderné technológie a dlhú životnosť.

Špecifikácia:

Feature:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

6pcs PH2 Kríž Trochu Vŕtať Hlavou Nastaviť Profesionálny Elektrický Skrutkovač Bitov Tipy pre Viacúčelový Elektrikár Mechanik Opravárenské Práce,

Anonymous 2022-12-14

Budem sa snažiť v prípade, bude viditeľný!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: