Skutočný anti-elektromagnetické žiarenie žien bielizeň vesta nastaviť 5g komunikácie EMF tienenie strieborné vlákno tričká a boxerov

  • €45.38 €49.33
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Ženské Intimates

Sku:
  • w454969
Značky:
  • victoria štýl bundy, starožitný vesta ženy, dámske západnej vesta, muži bielizeň sady, brazil bikiny nastaviť, ellement boxer, dlho sexy sleepwear, neurčená nohavice, hoopet vesta, ytk topy
  • názov produktu: EMF tienenie dámske tričká a boxerov
  • Hlavné radiačnej ochrany materiál: 34.2% strieborné vlákno
  • Hmotnosť Výrobku: 0.35 kg
  • Názov Značky: ajiacn
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: AJ507&AJ702
  • Funkcia: EMF tienenie
  • CN: Anhui
  • Veľkosť: M, L, XL, 2XL, 3XL
  • Farba: striebro šedá
  • Dekorácie: Žiadne
  • Položka Druh: Camisoles & Nádrže
  • Materiál: Bavlna
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pohlavie: ŽENY
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Nemravný Obrázok: No

63

Frekvenčný rozsah: 10MHz-18GHz

Elektromagnetické vlny žiarenie bolo uvedené, KTO ako štvrtý najväčší zdroj znečistenia životného prostredia po tom, vody, ovzdušia a hluku.To sa stáva neviditeľný "zabijak", ktorý poškodzuje ľudské zdravie.Elektromagnetické žiarenie môže vytvoriť množstvo voľných radikálov, rušenie komunikácie medzi bunkami, a brániť hormóny, uvoľnenie (napríklad melatonín) spôsobuje rakovinu, leukémiu, kardiovaskulárne a cerebrovaskulárne choroby, potraty, menštruačné poruchy, sexuálne pokles, nespavosť a neurologické poruchy.Ľudia, ktorí pracujú, študujú a žijú v koncentrovanej prostredia zdrojov žiarenia, majú sklon k nespavosti a sny, strata pamäti, fyzická slabosť, a nízku imunitu.Miera rastu nádorových buniek je 24-krát rýchlejšie ako normálny ľudia.

3.Vodivosť skúška metóda:

XXL

Pasu

1.Textílie spaľovania metóda:

37

62

4.Profesionálne žiarenia zariadenia skúška metóda:

Elektromagnetické žiarenie ochranné dámske pletené obojstranné strieborné vlákno bielizeň

72

Druhý krok: Úplne kryt počítača displej s elektromagnetickým žiarením ochranné oblečenie a potom pomocou elektromagnetického žiarenia detektor pre detekciu žiarenia počítača hosť, žiarenia hodnota zníži, alebo sa stanú nulu.

Šírku ramien

(Špecifické zloženie vonkajšej textílie: 34.2% strieborné vlákno ; vnútorná tkanina: 100% bavlna)

92

64

32

Mobilný telefón signál je high-frequency mikrovlnná signálu, je To v podstate neškodný pre ľudské telo.Mobilný telefón signál sa šíri po celom svete a je tiež podporovaný krajín sveta.

XL

Zvyšky po tkaniny je úplne spálil je sieť kovov, Tieto kovové oká sú používané na tienenie elektromagnetického žiarenia, tak to môže byť dokázané, že látky môžu efektívne tienenie elektromagnetického žiarenia.( Tento spôsob je vhodný len pre kovové vlákna tkaniny )

34

Tienenie účinnosť: 30.6 dB-62.6 dB

Strieborné vlákna tkaniny odporúčané použitie prostredie: Radarové stanice, elektronické countermeasure, bezdrôtovej komunikácie základňových staníc, civilné letectvo, meteorológia, verejnej bezpečnosti, high-speed, inteligentné budovy monitorovanie izby, elektromagnetická kompatibilita laboratórium, 5G komunikácie, nových energetických vozidlá, železničné komunikácie, údržba, atď.

96

Obvod bokov

28

Prvý krok: Pomocou elektromagnetického žiarenia detektor pre detekciu žiarenia obrazovky počítača a príslušného žiarenia hodnota sa zobrazí.

normálne, prosím pochopte!

60

66

Veľkosť

Strieborné vlákna tkaniny analýza:

Oblečenie dĺžky

68

Veľkosť popis (jednotka: cm)* Čistý ručné meranie, tam môže byť chyba 1-2cm, ktorý je

Elektromagnetické žiarenie je "non-ionizujúceho žiarenia," vrátane mikrovlnné rúry a elektromagnetické polia (EMF).Akýkoľvek typ elektrického spotrebiča produkuje non-ionizujúceho žiarenia, vrátane mobilných telefónov, počítačov, televízorov, drôty, a ultrazvuk.

Dámske spodné prádlo vesta nastaviť veľkosť grafu (jednotka: cm)

84

Rozdiel medzi radiačná ochrana tkanín a bežných materiálov je, že radiačná ochrana tkaniny sú vodivé, zatiaľ čo bežné textílie, nie sú vodivé.pomocou multimetra na test, či textílie má rezistencia(odolnosť dokazuje, že tkanina je vodivý), môžete zistiť, či látka má radiačnej ochrany.

Textílie skúšobné metódy:

76

3. Nemôžete rub a pranie pranie v práčke, nie je možné bielený, po oblečenie prať, nemôže vyžmýkajte ho vyzdvihnúť priamo z vody a zavesiť ho v vetranej a suchej miestnosti, zabránenie expozície, neodporúčame žehlenie.

Elektromagnetické žiarenie ochrany strieborné vlákna tkaniny vykazujú vynikajúce tienenie výkon pod vysokou frekvenciou elektromagnetického žiarenia prostredia.Väčšie tienenie účinnosť hodnota na určitej frekvencii bod alebo frekvenčné pásmo, lepšia ochrana efekt, ktorý je zvyčajne 30 db (ekvivalent tienenie miera 99.9%) vyššie uvedené je veľmi dobrý účinok.

98

36

Údržba spôsob strieborné vlákno oblečenie:

102

XXXL

Riziká elektromagnetického žiarenia:

Dlhodobé vystavenie strieborné vlákna tkaniny do ovzdušia bude oxidovať a bude čierne alebo žlté, je normálny jav, nemá vplyv na tienenie účinok.Ak nebudete používať strieborné vlákno oblečenie, odporúča sa zapečatené skladovanie.

88

94

35

86

4. Odporúča sa umývať tak málo, ako je to možné, aby sa zabránilo nesprávne umývanie z ovplyvňujúce tienenie účinok.

[UPRAVIŤ]: Mobilný telefón signál nemá rovnaké mobilný telefón žiarenia

Obvod hrudníka

90

36

Veľkosť informácií,

Elektromagnetické žiarenie sa bude zasahovať do normálnej prevádzky audio zariadenia, spôsobuje audio zariadenia na vyžarovanie "si si" hluk.Po audio zariadenia je úplne pokrytý elektromagnetického žiarenia, ochranné odevy, že "si si" hluk oslabí alebo zmizne.

Pletené strieborné vlákno anti-elektromagnetické žiarenie textílie, je mäkké a môžu byť vyrobené priamo do oblečenie, zvyčajne bielizeň a T-shirts.Keď ľudia nosia elektromagnetického žiarenia, ochrana bielizeň kontaktovať elektronické zariadenie, elektromagnetické žiarenie ochrany bielizeň môžete rýchlo a efektívne vykonávať elektromagnetické vlny, čím chráni telo pred elektromagnetické vlny.

65

34

2. Dal primerané množstvo neutrálny čistiaci prostriedok a namočte ju na krátky čas; (nepoužívajte kyslý čistiaci prostriedok)

L

Pletené strieborné vlákno je vysoká-tech výrobok získaný trvalo lepenie strieborné vlákna povrchu prostredníctvom nanotechnológie.Táto štruktúra nie len robí strieborné vlákno, zachovať pôvodné textilné majetok, ale tiež dáva všetky magické funkcia striebra.Má funkcie radiačná ochrana, anti-bakteriálne a anti-zablokovať, a To anti-žiarenia účinok je lepší, antiradiačné textílie vyrobené z iných kovových materiálov.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: