Karbid volfrámu Burr Nastavenie Rotačných Súbor Rašpľa 1/8 & 1/4 Rezanie Hlavu Die Mlynčeka na Mletie Bit 20Pcs

  • €18.60 €25.49
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w423033
Značky:
  • die brúska bit
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Xzante
  • Certifikácia: Žiadne
  • Druh: Jadro Vrtáka

[Double Cut]Double cut burr mať viac rezné hrany a mohli odstrániť materiál oveľa rýchlejšie.Je viac vhodná pre relatívne nízkou hustotou materiálov, ako sú drevo, plast, hliník, mäkké ocele a všetky nekovových materiálov.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

[Ľahko ovládateľný], Ak rezanie bitov sa chipping ľahko môže to byť spôsobené rýchlosť je príliš pomalý.Avšak, to je Ideálne začať rezanie pomaly, že sa zvyšuje rýchlosť, ako ste ísť spolu.Vysoké rýchlosti sa zabránilo upchávaniu v flauty svoje bodliaky.Na 1/8 rezbárstvo otrepy môže mať rýchlosť rozsah 6000-50000 otáčok za minútu.

/

Materiál: karbid

[Widly Používať]Na 3 mm a 6 mm priemer hlavice karbidu rezanie otrepy set je široko používaný pre kovovýroba, nástroj tvorby, model inžinierstva, drevorezbárstvo, šperky, výroba,zváranie, frézovacie, odlievanie, odihlovanie, brúsenie, hlava valca portovanie a sochárstvo.

20 x Dvojitý Rez Rotačnej Burr

Obsah balenia:

[Single Cut]Jeden rez burr poskytuje veľké, široké flauty evakuovať veľké čipy ľahko a tiež zabrániť železa-chip sa hromadia a viac tepla spôsobiť cutter head škody.Je viac vhodná pre relatívne vysoká hustota materiálu, ako je železo, legovanej ocele, nerezovej ocele a pod.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

/

farba: strieborná

[Professsion 20 KS Set]rezbárske bitov patrí, C, D, E, F, G, H, L, M a N typ otrepov.K dispozícii sú 2 veľkostiach pre každý typ bodliaky, ktoré je 1/8 ramienka 1/8 priemer hlavice a 1/8 stopkou 1/4 priemer hlavice.Sú vhodné pre takmer všetko, čo potrebujete pre gravírovanie, rezanie, tvarovanie, brúsenie, leštenie a odstraňovanie ostrých hrán.

20 x Jediný Rez Rotačnej Burr

[Advanced ]rotačný bodliaky sú vyrobené z karbidu, ktoré je ostré a pevné.A tvrdosť môže dosiahnuť HRC70. Životnosť karbidu burr je 10-krát vyššia ako rýchloreznej ocele fréza (HSS frézy). 200-krát viac, než malé koleso odolnosť.Komplexné spracovanie náklady môžu byť znížené o približne 10-krát.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: