Jazda Na Bicykli Lupa "Bicykli Jazda Na Bicykli Jazda Okuliare Spätné Zrkadlo Prilba Spätné 360 Mount Lupa" Nastavenie Zobrazenia Zadné

  • €3.23 €4.62
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

cyklistické doplnky

Sku:
  • w42104
Značky:
  • jazda na bicykli lupa " bicykel cyklistické okuliare na koni, okuliare, Jazda Na Bicykli Prvky, ZRKADLO, cyklistické okuliare zrkadlo, bike príslušenstvo
  • Názov Značky: riziko
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

100% zbrusu nový a vysoko kvalitný

Veľkosť: 92*41*30 mm(3.62*1.61*1.18 palec)

Poznámka:

Názov produktu: cyklistické okuliare spätné zrkadlo

Platné veľkosť: okuliare nohy nad 3*7mm

Okuliare zrkadlo je užitočné pre uvedomenie si svojho okolia.Že taxikár jazdy príliš blízko k vášmu zadné koleso alebo cyklista o vykonanie nebezpečné predbiehanie manévrovanie všetko sú jednoduchšie na mieste.Tento bicykel zrkadlo vám poskytuje široký uhol a vysokým rozlíšením.To je super jasné a plne nastaviteľné.Môžete nastaviť, aby sa vaše želanie smer.

1. Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Materiál: plast+mirrow

Feature:

Popis

Rozsah použitia: väčšina cyklistické okuliare

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Množstvo:1 ks

3.Mohli by sme prijať Zmiešané tovaru,Farby A Veľkosti Objednávky.Viac množstve, viac zľavu.

Package Zahrnuté:

Farba: čierna

1 ks cyklistické okuliare spätné zrkadlo

Anonymous 2022-10-31

oK.

Anonymous 2022-09-17

Toto zrkadlo nezmestia všetky moje Cyklistické okuliare, že sa zmestí do chrámu na okuliare na čítanie len. Moderné Cyklistické okuliare má hrubé/široký chrámy, aby bolo pevné.

Anonymous 2022-10-31

Neodporúčam tento produkt nikomu som sa snažil moje tri cyklistické okuliare a ja som nemohol dať lož a zlý výrobok dať ľudí do očakávanie režime a potom som bol sklamaný produkt úplne nosiť hračky barbi bábiky a hrať produktu prosím, pri vývoji výrobku, skúste to budeme veľmi radi, ak vám ponuka na trhu

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: