Multi-funkčný Nástroj na Rytie Hliníkovej Zliatiny Pisár Nástroj Hlboké Diery Ceruzka DIY Tesárstvo Pisár Rozchod Scriber Merací Nástroj

  • €17.26 €33.86
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w414368
Značky:
  • multi-funkčný nástroj na rytie, kotúčová píla príručka, rytie ceruzka
  • Certifikácia: Žiadne
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Veľkosť: ako obrázok

Multi-funkčný Nástroj na Rytie Hliníkovej Zliatiny Pisár Nástroj s Hlbokej Diery Ceruzka DIY Tesárstvo Pisár Rozchod Scriber Merací Nástroj

Specifition:

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Multi-funkčné Úprava: tvar, spracovanie dreva rytie nástroje sa môžu meniť podľa svojich potrieb.Stačí zmeniť multi-funkčný nástroj na rytie tesnosť držiak ceruzky a maticu na dosiahnutie rôznych tvarov na splnenie vašich potrieb.To môže byť uzamknutý a pevné po každom nastavení, aby zabezpečili presnosť presnosť.

1 * Multi-funkčný nástroj na rytie

Premium Materiál: Pisár nástroj na obrábanie dreva je vyrobený z hliníkovej zliatiny s eloxovaný dokončiť predĺžiť životnosť pisár nástroj, čo je trvalé a nezničiteľný.Scriber nástroj má najhladšie priebežného akčného aby sa zabránilo poškodeniu čistý povrch, nastaviteľný držiak na pero, presnosť nib ideálny pre kreslenie veľmi zložitých kontúry.

Package Zahrnuté:

Esay na použitie:veľkosť tesárstvo lineárne arc scriber nástroj je jasne viditeľné.Môžete čerpať rovnobežné čiary a oblúky podľa vašich nápadov, ktoré je veľmi pohodlné ovládanie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: čierna,žltá

Ľahko sa prenáša::veľkosť produktu je veľmi malé, hmotnosť je tiež veľmi ľahký, môžete ho priamo vo vašom vrecku.Jeho jedinečný dizajn tričko nohavíc spona umožňuje jednoduchú prepravu a skladovanie.

Poznámka:

Feature:

Multi-funkčný Nástroj na Rytie: je To multifunkčný nástroj na rytie s viac ako 15 označenie aplikácie, vrátane obklady, dlažby, stud steny, štítmi a podhľadov, v-vyplniť panely, zariaďovanie a vstavaný nábytok.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: