3.93" (1-10 MM) Mosadzné tyče Nôž rukoväť nity, skrutky Mozaiky nástroje ručné DIY nôž vyrábať Príslušenstvo

  • €2.32 €4.63
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w396404
Značky:
  • medené prúty, tyče z medi, bar prút z mosadze, Mosadz, sklenené potrubia
  • Číslo Modelu: 1 2 3 4 5 mm
  • Druh: iné
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Zliatin Medi

Zásadou je, že medeného rozšíri, keď je sploštené, aby na vonkajšej stene sa upevniť na rukoväť, tak, že zvládnuť sa byť pevné a nebude triasť, alebo uvoľnite.Táto metóda nevyžaduje lepidlo.Ak lepidlo je lepené, bude to znamenať, že je To viac nepríjemné rozoberať neskôr, a to je ešte možné rozobrať.

Rez tyč/potrubie dĺžky potrebujete, potom naliať rod/potrubia cez rukoväť, a potom priamo trafil s kladivom opraviť rukoväť.Pretože meď je pomerne mäkké, môžete použiť kladivo porovnať meď, keď medi bar tyčinky z hornej časti rukoväte, a potom grind to.

Mosadz je zliatina medi a zinku.Ak to je len pozostáva z medi a zinku, to je nazývané riadnym mosadze.Mosadz je často používa na to, aby ventily, vodné fajky, pripojenie rúrky na vnútorné a vonkajšie klimatizačné zariadenia, a radiátory.

PS: Všetky medené prúty/oceľových tyčí alebo iné mozaiky nity sú nainštalované rovnakým spôsobom.

Ako HOBBY nôž, to môže byť použitý pre rukoväť niektoré nože namiesto skrutiek.To je robustný a odolný, a je ľahké poľština.DIY nože môže nahradiť nity, skrutky.

Pokyny

Mosadz má široké spektrum použitia, ako napríklad nádrž na vodu, pásy, prívod vody a drenážne rúrky, medaily, mechy, serpentíny rúry, rúrky kondenzátora, bullet skríň a rôzne udrel produktov na komplexné, zložité tvary, malé hardware, atď.Jeho vynikajúci rezný výkon je vhodný pre automatický sústruh CNC sústruhu spracovanie.vysoko-presných komponentov.S nárastom obsah zinku z H63 na H59, môžu odolávať hot spracovania dobre, a sú väčšinou používané v rôznych častiach strojov a elektrických spotrebičov, lisovanie dielov a hudobné nástroje.

modname=ckeditor

Anonymous 2022-11-10

Dobrý produktu, ako je popísané a zobrazené. Ideálny.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: