5 Zriedkavé Svetelný Plyn V Uzavretých Sklenených 99.999% Čistej Krypton Hélium Neon Argón Xenon Vzácnych Plynov Prvok Kolekcie

  • €14.56 €16.17
( 2 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w377804
Značky:
  • Nástroj Časti, vodík generátor auta, perpium, antimonio kovov, elementárny bór, keramické disk filter
  • Materiál: Karbid
  • Druh: iné
  • Použitie: Komerčné Výroba
  • Čistoty: Na 99,99% min.
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Aplikácia: PRVOK KOLEKCIE
  • Tvar: Vzácny Plyn v uzavretých Sklenených
  • Číslo Modelu: Vzácny Plyn

2. Ak tam je nejaký problém s logistikou, alebo produkty, uistite sa, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne ohlasy, alebo zvýšiť sporu.Máme kompletné popredajný servis systém na svoje služby po celý čas.Komunikácia s nami je vždy najlepší a najrýchlejší spôsob, ako vyriešiť problém.

C. Cez e-Maily alebo iné kontakty

B. Cez Obchodný Manažér

A. Prostredníctvom www.sozoslovensko.sk Správu alebo Objednávku Správy

Popis výrobku

4. Na Špeciálne Tovary, napríklad magnety a prášky, prosím skúste si vybrať Cainiao pre Špeciálne Tovar, ktorý je najviac vhodný spôsob.

Ďakujeme, že Ste pre Vaše Podnikanie!

3. www.sozoslovensko.sk Shippings sú väčšinou navrhol.Väčšina balíky môžu byť dodané 5-25 dní, a to aj pre ekonomiku shippings.

1. Prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový DSR hodnotenia ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.

2.Len nadväznosť doporučene budeme používať pre objednávky.Sledovacie číslo bude aktualizované v objednávke, alebo v poradí správu po odoslaní vyrobené.Môžete vidieť informácie o sledovaní po niekoľko dní po sledovacie číslo príspevok.Neváhajte a kontaktujte naše obchodné osobe pomoc, ak nie ste schopní sledovať váš balík.

8 Plynu Nad, Zľava Doprava, sú Dusík, Vodík, Kyslík,Hélium, Neón, Argón, Kryptón, Xenón (Kyslík je aspoň jasné plyn) sa nachádzajú tri špecifikácie pre uzavretý pohár 1. Priemer 10 mm× dĺžka 40mm, 2. Priemer 14 mm× dĺžka 60 mm, 3. Priemer 20 mm× dĺžka 100 mm Si môžete vybrať rôzne špecifikácie podľa požiadaviek *Každý plyn má čistota 99.999%.Nízkej-tlak plynu uzavreté v sklenenej trubici môže vyžarujú svetlo pod vysokým napätím elektrické pole.Rôzne plyn prvky emitujú rôzne svetlo, ktoré je veľmi krásna, a prvky sú dobre-sú zhromažďované. *Je potrebné poznamenať, že sklo zapečatené plyn je bezfarebný a transparentné.Prosím, nenechajte si mylne ako prázdnu skúmavku.To musí byť osvetlené pod podmienkou vysoké napätie elektrického poľa.Keď sa kupujúci dostane tovar, prosím opatrne rozbaľte políčko, aby sa zabránilo sklenenej trubici z poškodenia.Po sklenenej trubici má nejaké malé poškodenia, ktoré nie je ani viditeľné voľným okom, bude únik, čo vedie k poruche na osvetlenie. *Existuje mnoho spôsobov, ako sa rozsvieti plyn.Môžete vyskúšať niektorý z nižšie niekoľkými spôsobmi: 1. Najjednoduchší spôsob, ako sa dostať sklo-plyn uzavretý v blízkosti iónovou loptu (čo môže byť kúpil od gift shop za cenu okolo $10).Nevýhodou tejto metódy je, že intenzita svetla môže byť slabá. 2. Pomocou vysokého napätia generátora, aby to lesk, ktorý bol používaný HMME a obraz hown pochádza z tejto metódy.Bežne používané vysokého napätia vypúšťanie zariadenia patria Tesla zvitkoch, iskrové detektory, atď.Keď sklo-uzavretý, plyn je v blízkosti vysokého napätia oblúka, plynu sa rozsvietia.Táto metóda má vysokú intenzitu svetla, ale je nutné dbať na bezpečnosť, pretože sa jedná o holé vysokého napätia elektrická iskra.Zároveň prosím, dajte kola spodnej časti sklenenej trubici, aby sa do blízkosti iskra, snažte sa vyhnúť iskra kontakt s tip sklenenej trubice.Ak iskra vždy dotkne skúmavky, sklo trubice je ľahké byť poškodený a spôsobiť plynu úniku.

3. Tam sú vždy spôsob, ako vyriešiť problém tým, komunikáciu a vzájomné porozumenie.Môžete nás kontaktovať na jeden z nižšie uvedených spôsobov:

1. Zabezpečujeme dopravu zdarma pre väčšinu produktov.Niektoré sú s ekonomiky dopravy a niektoré sú s expresná doprava.

Anonymous 2022-10-02

FUNGUJE TO SKVELE

Anonymous 2022-10-02

FUNGUJE TO SKVELE

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: