Zváranie Magnet Dvojlôžková/Jednolôžková Hlavu Zváranie Fix Zem Svorka Podporu Štrajku Železa Artefakt Auto Neznížila Repair Tool Uzemnenie Konektor

  • €1.49 €2.49
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w370365
Značky:
  • Číslo Modelu: Zváranie Magnet Dvojlôžková/Jednolôžková Hlavu Zváranie Fix
  • Je To Inteligentné Zariadenie: NO
  • Use5: auto neznížila repair tool
  • podpora 2: Veľkoobchod
  • Podpora 1: Dropshipping
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: AbouTool
  • Use4: Štrajk Železa Artefakt
  • Use6: Uzemnenie Konektor
  • Certifikácia: Žiadne
  • Use2: Zváranie Magnet Dvojlôžková/Jednolôžková Hlavu Zváranie Fix
  • Use3: Uzemňovacie Svorky Podporu
  • Use1: Zváranie

【Jednoduché Použitie] vyzýva už nemusíte strácať čas zháňaním, umiestnenie alebo vyňatie zem bod pre zváracie práce.Zváranie magnet hlavy slúži ako zem bod, ktorý môžete vziať kamkoľvek.Jednoducho nehne to na vhodnom mieste, pripojiť vašu bezpečnosť drôtu, a ste pripravení na zvaru.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + medené oplechovanie,

【Silný Magnetizmus] vyzýva Zváranie magnet hlavu ľahko sa viaže na akýkoľvek hladký kovový povrch , bytu alebo zakrivené.Drží na pevne bez budging jednoducho tak, že sa nebudete musieť trvať niekoľko minút vyhľadávanie na dobrú zem, alebo pripojenie na uzemnenie karty.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Typ: Zváranie

Dropshipping

Použitie výrobku: elektromechanické údržba, údržba automobilov, domácností, majetku, atď.

Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, prosím, kontaktujte nás pre návrat/changeguide pred sporu.

Spätná väzba

Vrátenie

1Pc * Zváranie Magnet(Single/Double silný magnet voliteľné)

Podpora dropshipping , excel, csv forme atd.

【Odolný Materiál] vyzýva Zváranie magnet hlava je vyrobené z medi, železa a izolačné dosky.Je odolné a pevné, a zváranie magnet hlavu s meďou chvost má dobré zváracie stabilitu.

Poštovné

Špecifikácie:

Zváranie Magnet Dvojlôžková/Jednolôžková Hlavu Zváranie Fix Zem Svorka Podporu Štrajku Železa Artefakt Auto Neznížila Repair Tool Uzemnenie Konektor

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

【Ponúkajú Pohodlie] vyzýva Niekedy budete čeliť s zváranie prácu, ktorá má obmedzené možnosti pre zem bodov.Nechcete poškodenie auta farba upevniť lano.Táto magnetická príchytka je užitočné v takýchto situáciách.Môžete držať v aute telo a nebude poškodenia laku.

Farba: Žltá

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Package Vrátane:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Funkcie:

Poznámky:

Špeciálna zľava / Uvedené prepravu spôsobom.Nebude písať nejaké informácie predávajúceho,telefonicky.V prípade potreby, prosím, napíšte nám vaše kontaktné číslo, ako FB,VK,INS,WA,odpovieme vám na prvý raz.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Typ položky: Zváranie Magnet

【Obsah balenia] vyzýva Ponúkame 2 možnosti si môžete vybrať.Jednu hlavu, a iné Dvojité hlavu.prosím, vyberte si vhodnú pred nákupom

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Platba

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: