Jeseň Nové Módne dámske Dlhý Rukáv Kolo Krku Župan Príležitostné Voľné Dlho bytového zariadenia Pure Color Strapec All-zápas Šaty XL

  • €18.38 €31.15
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Novinka & Špeciálne Použitie

Sku:
  • w35781
Značky:
  • amatérska zábava abaya, umeleckej tvorivosti retro štýl abaya, amatérska zábava ženy hijabs, top rebríček mužov ponožky, umeleckej tvorivosti retro štýl šaty, bat rukáv abaya, umelecké retro štýl abaya, blingbling abaya, dovolenka pet oblečenie, kostýmy psa hoodies, takara tomy akčné figúrky
  • Dekorácie: BAMBULKA
  • Textílie Typ: Tkané
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Štýl: Príležitostné
  • Položka Druh: abaya
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Polyester

niečo z vyššie uvedených obrázkov.Vďaka za vaše porozumenie.

3. Mail bude doručený na väčšine krajín je zdarma v rámci 10-25 pracovných dní prostredníctvom www.sozoslovensko.sk 51 logistiky štandardnej distribúcie.Dodacia lehota, v závislosti od destinácie a iné faktory, môže trvať až 60 dní.

(Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palca)

1. Po systém potvrdí kupujúceho platby, budeme dodať tovar v 1-3 dni.

Máme vlastný dizajn tím.Veľkoobchod a maloobchod sú hotové, v prípade potreby kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, môžeme vám najnižšiu veľkoobchod výrobnú cenu.

Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu líšiť

Upozornenie: z dôvodu cla a poveternostných dôvodov, môže byť istým oneskorením, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, prosím, buďte trpezliví.

zásielky:

Ak máte akékoľvek sťažnosti alebo cenné pripomienky o niektorý z našich produktov, prosím zanechať odkaz na náš zákaznícky servis pred komentárov k nám dať šancu na zlepšenie!5 hviezdičkový chvála je najlepším povzbudením pre nás!!

Tento čierny dlhým rukávom V-krku tlače šaty, je ľahký, mäkký, hladký, priedušná, pestré a pohodlné na nosenie.Vhodné na pláž, voľný čas, každodenný život, narodeniny, dátum, tanečné predstavenie, párty, svadba, práca, dovolenky doma, jar, leto, jeseň a zima.Sukňa je určená podľa pás ľudského tela, zvoľte si, prosím, sukne podľa vašich pás, ak je váš pás je medzi dvoma veľkosťami, zvoľte si, prosím, menšie.Ak si nie ste istí, veľkosť potrebujete, prosím zanechať veľkosť s nami a môžeme sa dostať veľkosť pre vás.

4. Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť extra náklad, sme vám mohli poskytnúť nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie spôsoby dopravy: DHL, EMS, FedEx.Prostredníctvom týchto metód, môžete prijať tovar do 7 až 15 pracovných dní.

Popis produktu:

O Nás:

Veľkosť: Prosím, porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie

Ak kupujúci vráti tovar z akéhokoľvek dôvodu v lehote do 15 dní po obdržaní tovaru, vrátime vám kupujúceho.Avšak, je kupujúci povinný znášať vrátenie tovaru a záruka, pôvodný stav vráteného tovaru.

Názov: na Jeseň Nové Módne dámske Dlhý Rukáv Kolo Krku Župan Príležitostné Voľné Dlho bytového zariadenia Pure Color Strapec All-zápas Šaty T-sh XL Štýl: Etnický štýl, Moslim, Arabské, Stredný Východ Farba: Biela Materiál: Polyester Platné ľudí: 18-58 ženy

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: