X6 Smart hodinky nabíjačka, Klip Typ iwo SmartWatch Hodinky, Náramok Nabíjací Kábel Náramky 2-pin USB Napájanie Nabíjačky pk X7 X8

  • €2.30 €4.58
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Prenosné Zariadenia

Sku:
  • w3513
Značky:
  • alige smart hodinky, sledujte smartwatch x10, huawei sledovať 2 pin, bezdrôtová nabíjačka iwo 500, pro smartwatch x8 náramok, smartwatch yg8 hodinky, 3 pin smart hodinky, zdaniteľná smart hodinky, muvit io smart hodinky 2, nabíjačka apple iwo
  • Funkcia: Nabíjanie
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: ZHONGTAOFEITE
  • Druh: Nabíjačky

6,máme rýchly spôsob dopravy, spojené KRÁĽOVSTVO ,Nemecko a Francúzsko ,Brazília, Rusko, Španielsko, Ukrajina, atď., vitajte predávať náš produkt.

Táto nabíjačka Podporu model:

*Skontrolujte, či slová a vzory na zadnej hodinky sú v súlade s naše obrázky pred nákupom.

Nabíjačky predáva na tejto stránke je špeciálne nabíjačky.

Iba nabíjačku, č sledovať

Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis.

Ak chcete sledovať logistické informácie počas celej jazdy, prosím, nenechajte sa rozhodnete používať "ekonomické logistika" na prepravu balíkov.Prosím, vyberte iné logistické metódy.Poskytujú plný logistické informácie sledovanie, a doprava je rýchlejšie a bezpečnejšie.

Vezmite prosím na vedomie,

Iné hodinky nebudú podporovať plnenie.Vezmite prosím na vedomie, že.

3, Sme zaručiť každému zariadeniu byť prísne testované pred dodávané von, TAK všetky výrobky je záruka 100% vysoko kvalitných pred zaslané.Ďakujem veľmi pekne!!!

5, O po-predajný servis: Jeden rok po predaji voľný záruku, ktorá vám po predaji ochranu.

Pôvodné X6

2, O doručení: Sme dodať tovar veľmi rýchlo, zvyčajne do 24 hodín, akonáhle je to možné.

Poznámka:

Balenie, vzhľad a parametre sa budú líšiť v dôsledku rôznych výrobných šarží produktov.Pozrite si skutočný produkty.Ak máte kúpiť, môžete prijať.

1, O logistike: My si rýchlo logistiky v každej krajine, a logistika sú chránené, aby sa zabezpečilo, že dostanete balík.

*Vitajte na X Projektu obchod:

7.Prosím, kontaktujte ma, ak chcete, reálne fotografie.

Ak sa rozhodnete "ekonomické logistiky", jeho prepravy poplatok je veľmi lacné, a tak poskytuje len na polceste logistické informácie sledovanie, a konečné sledovanie informácie ukazujú, "príchod cieľovej krajiny", a nebude poskytovať "parcela bola riadne doručená" informácie. (Po package príde vo vašej krajine, môžete sa ma pýtajú, pre kontaktné údaje, logistické spoločnosti a prevod číslo)

4, Budeme neklaďte žiadne faktúry, QR kódy, propagačné zásielky, Takže sa Nemusíte obávať, Stačí si kúpiť to, urobíme niečo aj pre vás .

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: