6.35 mm Šesťhranný Driek Rýchle Spojky pre 1/4 " Vnútorný Hex Self-Locking Pripojenie Rod vrtáka Držiteľ Chuck Rýchle Adaptér

  • €0.75 €1.62
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w338793
Značky:
  • Certifikácia: Žiadne
  • Číslo Modelu: Šesťhranný Driek Rýchle Spojky
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: alloet
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Náradie Príslušenstvo: Self-Locking Vrtáka Adaptéry
  • Šesťhranný Driek Rýchle Spojky: Elektrický Nástroj Časti

Feature:

Poznámka:

Veľkosť: 50x23mm/1.97x0.91in

Zámorské sklady nemôže byť dodaný.

1 X Rýchly Adaptér Konektor

Tento rýchly-zmena konektor je nemagnetické, vstavané stabilné zámok a vysokoúčinnej jar.

ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč prosím, vyberte si Kúpele cí skladu.

Vysoko kvalitné Materiály: Vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele, je možné dosiahnuť dlhú životnosť a podporu prostredníctvom každodennej používať na rýchle prepínanie úloh a neustále pracovať hladko.

Prosím, dovoľte 1-2 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Inak sa nám pošlite objednávku z Číny skladu.

Spa cí kupujúci upozornenie:

Non-slip Kolo Rukoväť: Pohodlné veľké guľové grip, anti-slip dizajn, pohodlnejšie jednou rukou, stlačte navigačné tlačidlo nadol môže uvoľniť ejekčnej bit, uvedomil si rýchlu výmenu za jednu sekundu.

Špecifikácia:

Široké spektrum aplikácií: Tento rýchly konektor môže byť použitý pre nabíjatelné vŕtačky, elektrické vŕtačky, a elektrické náradie.Použitie na palube stavebné, drevo rámovanie, inštalácia preglejky podkladu, stavebné klietky, a viac.

Spojenie Skrutku Extractor: Single-na čele skrutku pilót je možné rýchlo pripojiť.Dvakrát hlavu skrutky pilót sú platné len 0-3 špecifikácie.Č. 4 extractor, ktorá prekračuje priemer opačnej strane 6,3 mm nemôžu byť nainštalované.

50 mm 6.35 mm Šesťhranný Driek Rýchle Spojky pre 1/4 " Vnútorný Hex Self-Locking Pripojenie Rod vrtáka Držiteľ Chuck Rýchle Adaptéry na Palube Stavebné Náradie

Univerzálny Šesťhran 1/4 Rukoväť: nie je vhodný pre uchytenie na elektrickú vŕtačku skľučovadla bez rýchle funkciu.Upínací priemer chuck musí byť väčší ako 6,3 mm.Po pripojení je stabilný, je vhodné, ak chcete rýchlo vymeňte náradie príslušenstvo s šesťhranný rukoväť.

Materiál: Kov

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Psč sa začína 51 /52/ 07 /35 /38.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: