Camping Taktické Malé Ruky Lopatu Outdoor Camping Vojenská Lopatka Z Nehrdzavejúcej Ocele, Malá Lopatka Multifunkčné Prežitie Nástroje

  • €7.05 €9.67
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w333546
Značky:
  • sawtooth nôž, doprava zadarmo záhradnícke nástroje a zariadenia, kopanie nástroje, Záhrada Lopatu, Camping Lopatu
  • Certifikácia: Žiadne
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: isfriday

Package: 1 x lopatu

Popis: Viacúčelový - 6-v-1 viacúčelové lopatu môže byť použitý ako nôž, videl, spearhead, lopata, hex kľúča, nechty sťahovák, pravítko, atď., splniť všetky vaše záhradnícke alebo vonkajšie potreby.Stupnica na lopatu si ľahko merať kopanie hĺbky tak, že môžete strojov to správne.Užitočné záhradníctvo lopata - To je veľmi vhodný pre rôzne záhradnícke úlohy, ako je kopanie, pletie, uvoľnenie, pestovanie, transplanting, atď.Existujú dva ostré hrany, nie len veľmi vhodný pre kopanie diery, ale aj pre rezanie konárov, laná, atď.Pohodlné protišmyková rukoväť - veľmi dobre navrhnuté non-sklzu a potu rukoväť je pohodlné uchopenie a použitie.Pomocné lano môže byť neviazané, pripraviť sa na náhodné núdzové použitie.Trvalé a prenosné - Pevný nástrojovej ocele materiál, high-pevnosť opotrebovaniu, leštený povrch, nie je ľahké hrdze.Je dosť silná, aby sa na najťažšie práce.Vybavené ochranný vak, môžete ľahko dať ho do tašky alebo batohu, pre vonkajšie použitie.široko používaný - Vhodné pre záhradné a vonkajšie činnosti, ako napr. kempovanie, rybárčenie, self-defense, poľovníctvo, turistika, turizmus, odpratávanie snehu, bushwalking, varenie, dobrodružstvo, cestovanie, atď.Preventívne opatrenia - Táto praktická lopata je veľmi ostré, prosím, používajte ochranné rukavice, keď ho používate, aby sa zabránilo zranenie.Okrem toho, že nie je možné použiť pre deti na hranie, inak to bude veľmi zlé.

Poznámka: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia: Materiál: nástrojová oceľ + nylonové lano Farba: Ako je znázornené Veľkosť:26.3 x 7.3 cm

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: