yourui Vysokej kvality Pre Dell Inspiron 14R N4050 Notebook doske 48.4IU15.01M DDR3 Plne Testované ok

  • €48.47 €53.27
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Notebook Časti

Sku:
  • w33134
Značky:
  • dell n4050 doske originálne, klávesnica dell, inspiron n4030 doska, základná dell n4050, notebook pracovnej doske, wifi inspiron n4050, chladič n4050, eleaf doska, ventilátor n4050, dell inspiron 1564 doska
  • Kompatibilné Značky: DELL
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: 14R N4050
  • Certifikácia: Žiadne
  • Položka Stav: Používané
  • Názov Značky: NoEnName_Null

Skontrolujte, či nedostatok elektronických izolácie lepiaci papier.

Hneď, ako dostať prijímanie položiek, vrátime vám.

Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne obaly.

2. MB skúšobný postup:

Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu, a napíšte "dar", a $10 na colné na dodanie detail listu.Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

5. Vracia:

Popis produktu:

Skontrolujte vzhľad, ako sú trávniky, prach, cín na spájkovanie mäkké alebo iné špinavé označiť na palube.

Poskytujeme 35 dní záruky.Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. (Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.).

Skontrolujte, interný a externý konektor LCD displej , Dva pamäťové, DVD vodiča, Sieťové pripojenie, Hlasové, Myši, Klávesnice, Podsvietenie, USB, SD konektor, PC, 3,3 V COMS batérie, Batérie, či nabíjania a vybíjania, plne beh 3D, Reštartujte systém aspoň dva krát.

1. Prosím, skontrolujte si číslo dielu vnútornej pamäte slot, a dávajte pozor, aby porovnať s mojím obrázok ak je rovnaký ako v pôvodnej doske.

3. Spätná väzba

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.Avšak, nemôžeme byť zodpovedný za zmeniť svoj názor alebo stratené mail.budeme radi ak sa nám dať plnú náhradu, ak to je naša chyba.

Sme prostredníctvom DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT podľa rôznych regiónov používať rôzne spôsoby dopravy doprava do medzinárodného priestoru.

Ak sú tam nejaké problémy s nákupom, prosím, dovoľte nám príležitosť opraviť veci pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Nebudeme dávať spätnú väzbu, kým sme obaja (kupujúci a predávajúci) spokojný s zaoberať.Keď budete spokojný s našimi potom položka nám dať pozitívnu spätnú väzbu.

Skontrolujte, či nemá armatúr, hrdza, rot, tepla odstránenie podvozku.

4. Poštovné a prepravné

Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

6. Záruka a Údržba:

48.4IU15.01M

Anonymous 2022-09-19

Podľa popisu.

Anonymous 2022-11-25

Moje žily s doskou, s pamäťového slotu výrobku poškodený. Dáva 4 pípnutia a nie je záväzná. Môj produkt Cam s chybná pamäť slot dosky. Je to dáva 4 pípnutia.

Anonymous 2022-10-26

Veľmi dobré rady a ako je popísané v publikácii, ale má podrobnosti sa pri inštalácii systému WINDOWS 10, napriek aktualizácia BIOS dáva detail, že niekedy ide a niekedy nie systém, namiesto toho s WINDOWS 8.1 vytiahnite plynule

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: