Batéria pre Panasonic Lumix DMC-TZ18, DMC-TZ19, DMC-TZ20, DMC-TZ22, DMC-TZ25, DMC-TZ30, DMC-TZ35 Digitálneho Fotoaparátu

  • €6.95
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Batérie

Sku:
  • w31701
Značky:
  • lumix batérie zs40, taška panasonic lumix dmc gx80, panasonic lumix batérie fs, nabíjačka batérií ajto, panasonic lumix dmc batérie, lumix parasonic batérie, panasonic lumix tz3 batérie, panasonic lumix dmc tz90, prípade panasonic lumix dmc tz10, kábel panasonic lumix dmc tz40
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: DMW-BCG10-B
  • Použitie: Fotoaparát
  • Názov Značky: SEIVI
  • Package: Áno
  • Certifikácia: CE
  • Druh: Batéria
  • Nabíjateľná: Áno

8. S LED Indikátor ak chcete Zobraziť Stav Nabíjania Batérie.Počas Nabíjania,LED Indikátor Ukáže Červenú, Keď je Plne Nabitá,LED Indikátor sa zmení na Zelenú.

4. Veľkosť: 85 x 48 x 20 mm

Prichádza S rozkladacích NÁS Sieťovej Nabíjačky a Ďalšie Auto Nabíjačka Umožňuje Nabíjanie Batérie Pohodlne na každú Príležitosť, ako Doma, na Cestách alebo Kdekoľvek idete.

1x Nabíjací Kábel do Auta,

Výstup: DC 4.2 V/600mA 5W

6. Konštantný Prúd Kontroly, aby sa Zabránilo Cez-Napätie, Viac-Nabíjanie, Ochrana proti skratu.

Micro USB Nabíjačka Batérií 1. Mikro Vstup: DC 5V

★Prosím, Uistite sa, že na Line Up Správnu Polaritu (Pozitívny / Negatívny).

3. Ak potrebujete odoslať expresné dodanie, budete musieť zaplatiť navyše poštovné, kontaktujte nás, prosím, ako budete platiť.

1. Pred ponúkania cien, prosím, prečítajte si uvedené podmienky pozorne.Ponúkanie cien víťazom sa bude považovať za súhlasím so všetkými podmienkami uvedenými.

Prosím, postupujte podľa nasledujúcej tabuľky:

Ak nie ste Spokojní s Produktom,sa Môžete vždy dostať do kontaktu s nami,Vrátime vám Celú Peňazí alebo Posielať nové ako Náhrada na vás.

12V DC Auto Nabíjačka - Nabíjanie Batérie vo Vašom Aute

Ak nie ste Spokojní s Produktom,sa Môžete vždy dostať do kontaktu s nami,Vrátime vám Celú Peňazí alebo Posielať nové ako Náhrada na vás.

Krajina

Veľkosť produktu: 84x52x23mm

Ďakujeme vám za vašu hľadanie a ponúkanie cien!!!

2. Kupujúci bola platba prijatá.bude zobrazené v poradí, v prepravnom oznámenie do 24 hodín.Vyhradzujeme právo stornovať objednávku, ak kupujúci nezaplatí nás, alebo nás kontaktujte na platbu do 7 pracovných dní po ukončení aukcie koniec.

Absolútne Žiadny Memery Účinok, Takže Môžete Nabíjať Batérie Kedykoľvek.

4. Po Batéria Úplne Nabitá, Prosím, Odpojte Zástrčku USB 5V Zdroj Napájania a Potom vyberte Batériu z USB Nabíjačky.Balenie Obsahuje: 1x LCD USB Nabíjačku ; 1x Micro USB Kábel, Ak nie ste Spokojní s Produktom,sa Môžete vždy dostať do kontaktu s nami,Vrátime vám Celú Peňazí alebo Posielať nové ako Náhrada na vás.

LCD USB Nabíjačka:

★Nabíjačku Používajte Iba Batérie, Nemôže Účtovať Priamo z Fotoaparátu alebo Videokamery.

1. Budeme loď do 1 dní po vaša platba bola overená.

2. S LCD Sreen Ukázať Každý Stav Nabíjania Batérie.

1x EÚ Plug

7. Môže byť Nabitá Pomocou USB Wall Nabíjačka, Nabíjačka do Auta, Externú Batériu alebo iných Zariadení S USB Portom, Vám Dáva Viac Možností

Pokyn:

Vitajte Navštívte našu predajňu pre Viac Príslušenstva, ak Potrebujete Veľkoobchod Veľa, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, Sme tu na vás Čaká.

Batériu Môžete Nabiť v Pôvodnej Nabíjačky.

3. Konštantný Prúd Kontroly, aby sa Zabránilo Cez-Napätie, Viac-Nabíjanie, Ochrana proti skratu.

Vrátenie Kanada,Argentína Sadzba (položka prišli) 18% 34.5% 38% 9.5%

2. Vysoko oceňujeme váš 5 STAR POZITÍVNU spätnú VÄZBU.

Počas Nabíjania,LED Indikátor Ukáže Červenú, Keď je Plne Nabitá,LED Indikátor sa zmení na Zelenú.

2. Výstup: DC4.2V, 400-600mA; Pre 3.6 V-4.0 V Lítium-iónová Fotoaparát, Batériu

1. Akceptujeme platby kreditnou kartou.Všetky platby musia byť predplatených v plnej výške.Celkové množstvo každej položky nezahŕňa DPH a bez DPH faktúry nemôže byť ponúkaná.

2. Vo všeobecnosti budeme loď položky podľa dodaciu adresu.Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa, ako budete platiť.

3. Osvedčenou: CE a Rohs

4 Dôležité Upozornenie:Prosím, nechajte vaše TELEFÓNNE ČÍSLO, keď si pokladni pre rýchle a presné doprava usporiadanie.

1x Micro USB Kábel, Ak nie ste Spokojní s Produktom,sa Môžete vždy dostať do kontaktu s nami,Vrátime vám Celú Peňazí alebo Posielať nové ako Náhrada na vás.

Balenie Obsahuje:

2. Warrenty zahŕňa výmenu alebo opravu

1. S Micro USB Kábel pre Jednoduché Nabíjanie.

>40 Spojené Štáty Sadzba (položka prišli) 25.73% 50.22% 23.05% 1%

Bezpečné a Spoľahlivé, Ideálny pre Použitie na Cestách a Outdoorové Aktivity

Vstup: DC 5V / 2A 10W

3. Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na kupujúci/užívateľ je časť.Tovar by mal byť vrátený s pôvodnou balíkov.Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od RMA dátum vydania.Inak, žiadna náhrada sa vykonajú.Pre všetky návrat výrobky musia zákazníci, kontaktujte nás pre vrátenie adresu.Vo všetkých prípadoch, kupujúci zaplatiť poplatky za doručenie na vlastné náklady na vrátenie výrobkov na výmenu alebo vrátenie peňazí.Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady.

Čas dodania (Dni) Pracovných Dní (nie vrátane sviatkov)

2. Pripojenie konektor Micro USB Konektor DC Vstupný Port LCD USB Nabíjačka.

Leica BP-DC7, BP-DC7-E, BP-DC7-U Kompatibilný S Digitálnymi Modely: Panasonic Lumix DMC-3D1, DMC-TZ6, DMC-TZ7, DMC-TZ8, DMC-TZ9, DMC-TZ10, DMC-TZ18, DMC-TZ19, DMC-TZ20, DMC-TZ22, DMC-TZ25, DMC-TZ30, DMC-TZ35, DMC-ZX1, DMC-ZX3, DMC-ZR1, DMC-ZR3, DMC-ZS1, DMC-ZS3, DMC-ZS5, DMC-ZS6, DMC-ZS7, DMC-ZS8, DMC-ZS9, DMC-ZS10, DMC-ZS15, DMC-ZS19, DMC-ZS20, DMC-ZS25 Digitálny Fotoaparát Leica V-Lux 20, V-Lux 30, V-Lux 40 Digitálny Fotoaparát, Ak si objednáte Viac, Kontaktujte nás.Budeme vám Primeranú Zľavu.

Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

5. 20 mm Ultra Slim Design, Prefekt pre Cestovanie a Domáce Použitie, Prenosné a Pohodlné nosenie.

100% Vysoko Kvalitných Generických (Non-OEM) Nabíjateľná Lítium-iónová Batéria.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: