NOVÉ Univerzálne Auto Batérie Prepínač Batérie Terminál Prepojenie Prepnúť Rýchle Cut-off Odpojte Chránič RV Auto Batérie-off vypínač

  • €0.56 €0.93
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

častí interiéru

Sku:
  • w3161
Značky:
  • carlinkit android ajto, samsung galaxy rok batéria, despard spínač kryt, prepínač sy9, nálepku karavan kone, autobatérie issac, záclony h rv, nintendo prepínač stn, 12 batéria izolant, škvrny campervan
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • OEM Č.: power off vypínač
  • Názov Modelu: power off vypínač

3.Široké Uplatnenie :Batérie odpojte prepínač vám umožní ľahko a rýchlo odpojíte automobilové batérie pre bezpečnosť,servis,alebo skladovanie.Platné pre Auto, Loď, Automobil, Motorových Domov, atď., Používa sa prevažne vyriešiť problém úniku a straty elektriny spôsobené batérie, ktoré nie sú často používané v batérie Auta, Motocykle a Auto.Menovitý prúd 100A, vydržať prúd 400A, Pripojený k Batérii Negatívne Stĺpci 17 mm.

Farba:zelená

Package Zahrnuté:

Názov produktu: Power off vypínač

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Model výrobku: 56-00025

1x Power off vypínač

2.Dobre Ochrany: Batérie zabiť prepínač sú 100% zbrusu nový.Cut-off switch a starter immobilizer pre osobné a nákladné automobily s Top Post batérií.Zelená matica môže byť naskrutkovaný nadol, aby sa zabránilo krádeži,Ak vybavený 15 amp obísť poistka, to môže zabaliť auto počítačový systém, alarm, auto lock a iných súčastí, ak aute vypínač je odpojený.

1.Vysoký Štandard:Mosadz Zelená batérie prepínač vyrobené z ťažkých zliatiny Mosadze,Odolné zliatiny zinku terminálu.Ťažká,Vhodný pre väčšinu batérie, pod podmienkou, 12V napätie, jednosmerný prúd 125A, prietokové aktuálne 500A,Určená pre high-súčasné aplikácie.

Špecifikácie:

Veľkosť:17 mm

najlepšie elektrická vodivosť znížiť napätie skreslenie.Táto

životnosť než bežné medi, ponúka vynikajúci výkon,Meď má

1.Výrobok je vyrobený zo Zliatiny Zinku, Medi Pokovovanie, Dlhšie produkt

Funkcie:

Aktuálne: 300A

vašu batériu vozidla.

Menovitý prúd: 100A

Popis:

Poznámky:

Produkt materiál: hlavné telo zliatiny zinku á mosadz

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

batéria cut off vypínač hrdzi a korózii.Predlžuje životnosť

Anonymous 2022-12-27

Vyzerá dobre, stále musí byť zostavený a ladenom

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: