Reflexná Mačka Golier Osobné Bezpečnostné Odlúčených Mačky, Obojky s Bell Rýchle Uvoľnenie ID Štítku Náhrdelník Zdarma Gravírovanie

  • €1.15 €1.55
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Dom A Záhrada

Sku:
  • w3041
Značky:
  • mačka id tag, mačka bell
  • Golier prispôsobenie veľkosti: 19~32 cm
  • Druh: mačky
  • názov: Pes, Mačka Golier
  • Golier Materiál: Nylon + PP
  • Funkcia: Zvony, Bonus za odlúčeného, Osobné, Rýchle Uvoľnenie, Reflexná
  • Golier Šírka: 1.0 CM
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie: NO

1 ks x Vyryté štítku

alebo

2. Prosím zanechať správu predávajúcemu na DIY obsah v poradí poznámky.

Osobné Mačky, Obojky Prispôsobené Mačka Golier s Id Tagov, Eco-friendly Mikrovlákna, Nastaviteľná Veľkosť pre Malé i Veľké Mačky, Šteňatá Pitbull Buldog Beagle Correa Perro.

Golier Materiál: Nylon + PP

Kupujúci Poznámka:

Vzorka:

Popis produktu:

Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.sozoslovensko.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). ◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: ◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie.Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Zdarma gravírovanie služby

3. Ak kupujúci nemá nechať odkaz pre DIY obsah v poradí, poznámky, alebo nie poslať správu predávajúcemu na DIY obsahu do 48 hodín, bude to považovať za vzdať prispôsobenie, a predávajúci má právo poslať značenie bez vlastný obsah.

Názov: Pes, mačka golier

1 ks x Nastaviteľné mačka golier

Výrobný štítok materiál: Nerezová Oceľ+Ťahu Gumy

Golier šírka: 1.0 cm

Poznámka: Nie na lekárske použitie.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyby spôsobené ručné meranie.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Balenie Obsahuje:(Všetky položky, ktoré sa predávajú samostatne)

Golier úpravy veľkosť: 19~32 cm

Z nehrdzavejúcej ocele štítku, kde budeme laserové gravírovanie pet meno a telefónne číslo.

1. Prosím, používajte mäkkú vládca okolo vašej mačky krku, na meranie okolitej to.Prosím, nerobte to príliš tesné.Lepšie opustiť priestor, ktorý môžete dať 2 prsty.Takže vaša mačka môže cítiť pohodlnejšie.

Bobby

Eco-priateľský Mikrovlákna golier kapela s zliatina-vyrobené id tag štítka.

0123 456 789

Prosím, zanechajte MENO + THELEPHONGE ČÍSLO

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: