Bicykel Držiak na Fľašu Ľahký Bicykel Pohár Držiak Hliníkovej Zliatiny jedna/dve Fľaše Klietky 360 Stupňov Otočené Na Bicykli

  • €2.29 €4.32
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

cyklistické doplnky

Sku:
  • w259132
Značky:
  • požičovňa držiaka telefónu y9 2018, požičovňa držiak na fľašu dizajn, fluór bicykel držiak na fľašu, urban dvojité steny sklenenej fľaše, požičovňa držiaka telefónu oppo a72, 550 obrie koleso fľaša na vodu, gorila bicyklov, fľaša na vodu, požičovňa mäkké fľaša na vodu, požičovňa držiaka telefónu htc u11, požičovňa držiak na fľašu selin
  • Číslo Modelu: požičovňa klietky fľašu
  • jednu fľašu klietky: asi 50g
  • Drop Shipping: podpora
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • dvojité klietky fľašu: o 80g
  • Hmotnosť (g): 5U (75-79g)

4. Môže to byť priamo zamknuté sedadla lúk a môže byť predĺžená, ak chcete pridať dve fľaše klietky pre dlhé vzdialenosti na koni bez obáv o pitnej vode!

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Univerzálne Vhodný pre Štandardné Veľkosti Fľaše na Vodu: Vhodné pre väčšinu bicyklov fľaše s vodou.Jedného kusu flexibilný tvar dizajn je vhodný pre menšie fľaše.

Požičovňa Fľaša Klietky*1

Hmotnosť: jednu fľašu klietky: cca 50g/double fľaša klietky: o 80g

3. Rýchla a Jednoduchá Inštalácia: Tieto klietky sú nainštalované v menej než 60 sekúnd.Pomocou imbusového kľúča veľkosti 4 mm (nie je zahrnuté v rozsahu dodávky) opraviť nerezové skrutky na bicykel rám.Dôležité upozornenie: bicykel rám vyžaduje závitové otvory na nainštalujte držiak na fľašu.Klietka dizajn je len nainštalovaný na bicykel rám nižšie trubice a sídlo stĺpec trubice.

Balenie Zoznam:

Použitie: 21-31.8 priemer potrubia, vhodný pre väčšinu fľaše na vodu

Špecifikácie:

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

5. Multi-funkčné Využitie: fľaše klietky možno otáčať o 360°, môže vykonávať plynových fliaš, môžete držať dve fľaše klietky a iné funkcie, na jednu fľašu je možné nainštalovať v iných pozícií, ako sú predné/sedlovej trubky.

Materiál: 6061 hliník zliatiny

Funkcie: 1. Ľahký a Odolný: Vyrobené z hliníkovej zliatiny 6061, dáva klietky extra pevnosť a trvanlivosť, každý váži len 50g, si sotva všimnete jeho existencie!

Poznámka:

Bicykel Držiak na Fľašu Ľahký Bicykel Pohár Držiak Hliníkovej Zliatiny jedna/dve Fľaše Klietky 360 Stupňov Otočené Na Bicykli

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: