18V Armatúra Rotor PRE METABO SSD18LTX200BL 310012370 náradie Príslušenstvo Elektrické náradie časť

  • €68.15
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Ručné & Náradie Príslušenstvo

Sku:
  • w25132
Značky:
  • základná metabo, nailgun metabo batérie, podpora metabo, batéria 12 f powermaxx bs, metabo nástrojom časti, spp metabo, batéria metabo základné, prepínač metabo powermaxx bs, metabo bs 18 kefku držiak, metabo nástrojom taška
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Názov Značky: vlehok

l O cla: s ohľadom našich zákazníkov výhodu, sme nútení loď vašej objednávky poštou.Vezmite prosím na vedomie ,však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude niesť žiadnu daň, poplatok.

Príprava čas: potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

5.Ak by ste chceli vedieť, kde vec je,budete sledovania na odkaz 17TRACK.

4. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5-star.

Čína príspevok air mail normálne položky budú doručené do 15-25 pracovných dní od vyvesenia.Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní.To môže byť až 30-45 dní.

Prosím vždy si porovnajte rozmery r eplacement časť s zobrazený

2.Akceptujeme platby VISA ,Master Card ,TT , Western Union alebo akéhokoľvek prevodu, ktorý Escrow spolupracovať s.

Servis a spätná Väzba

Používa sa pre stroj model nasledujúci kód

Akonáhle sa vady vyskytli,prosím, kontaktujte nás do 3 dní od doručenia údajov.Budeme absolútne riešenie pre vás pozitívne.

Informácie o platbe

3. Kontaktujte nás TradeManager pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste.

1.Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak objednávka nie je vyplatená po 3 dni, bude zatvorené.

1.Ak vašej objednávky je menej ako 2 KG ,zašleme prostredníctvom ruskej Vzduchu/PostNL /Čína Príspevok Registrované Air Mail /ePacket podľa vašej krajiny.to trvá 15-45 deň a viac, aby sa dospelo.

4.Pošleme vaše položky po obdržaní vašej platby a nahrať sledovacie číslo bezprostredne po zásielku posiela.

Produkt obrázky a špecifikácie sú dodávané podľa pôvodnej továrne,tak to môže stane, vyrába sa zmenili niektoré technické údaje, alebo outlookings, ktoré ešte nie sme aktualizácia doteraz.A nemôžeme vás informovať po jednom v predstihu.Prosím pochopiť.

Doprava detail

Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.sozoslovensko.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich,prosím, upozornenie nám novú adresu.

1. Naša pracovná doba je 09:00-18:00 od pondelka do nedele v Pekingu Čas.Kontaktovať nás môžete zanechať správu v centre správ,odpovieme vám hneď ako to bude možné.

2. Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť, dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

Zodpovednosť a Obchodné

3.Ak chcete odoslať položku, prostredníctvom expresnej pošty,prosím kontaktujte nás ,zabezpečíme pre vás.

5. Ak nebudete spokojný našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

Upozornenie:

3.Ak nemôžete vykonať platbu za novú objednávku, prosím, počkajte niekoľko minút, alebo kontaktujte nás.Pomôžeme vám skontrolujte, či nie je žiadne problémy na nové objednávky.

2.Ak viac ako 2 KG,zabezpečíme váš tovar v dvoch zásielok alebo poslať expresnou poštou. (DHL.EMS.FEDEX.atď.)

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: