Krku Teplejšie Trubice Šatku Kempovanie Turistika Snežných Skútrov Šatky Cyklistické Športové Bandana Šport Hlavový Most Pokrývku Hlavy Mužov

  • €2.09 €3.02
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Táborenie A Turistika

Sku:
  • w25117
Značky:
  • CN: Guangdong
  • Materiál: Polyester
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ: Pevné

[Najvhodnejšie size] Pomocou elastickej tkaniny na rozšírenie svojej dĺžke.Štyri -line a šesť -line šitie šitie, aby bolo odolnejšie.Môžete ho použiť ako Vianočný a Nový Rok darčeky pre priateľov a rodinu.

[Široko používané] Chladné počasie masky sú veľmi vhodné pre outdoorové športy, v zime, ako je lyžovanie, lyžovanie, turistika, rybolov, beh, poľovníctvo, cykloturistika, horolezectvo, možno mnohé iné outdoorové aktivity.Okrem toho, tento lyžovanie maska je veľmi vhodný pre nosíte pod prilbou.

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Veľkosť: 46x26cm

[Multifunkčné krku] Naše lyžiarske maska je široko používaný.Môžete ho použiť ako krk, maska, pol masky, bez odkvapov, lyžovanie maska, pirátsky klobúk, šatku, alebo použiť ako lyžovanie, prilby, aby vyhovovali vašim rozdiely potrebné.

Popis:

[Mäkký a teplý materiál] zime obojok je vyrobený polyester,yang ion textílie.To je super mäkké, pohodlné, priedušné a teplé.Je veľmi vhodné na tvár, krk, uši, nos a vyhýbať chladu a vetra.

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Farba: ako je znázornené na obrázku

Špecifikácie:

Názov produktu: vonkajšie maska

Package Zahrnuté:1x vonkajšie maska

Poznámky:

Materiál: polyester

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: