20pc Hydrogel Film Pre iPad pro 11 10.5 9.7 12.9 10.2 Tablety Až 13 palcov Vpredu Screen Protector FONLYU Rezací Stroj Film

  • €32.93 €33.27
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Tablet Príslušenstvo

Sku:
  • w22864
Značky:
  • tablet 93 hydrogel, shell ipad pro 11v, ipad 1022019 sklo, 10 palcový tablet globálne st, ipad mirai prípade, screen protector ipad a1337, klávesnica ipad pro 15, ipas 102 screen protector, flexibilný displej mate 10 pro, notebook 13 palcový sklo protector
  • názov: Mobilný telefón, Tablety/Ipad Obrazovky Ochranný Film
  • názov produktu: Hydrogel Film
  • podpora: Všetky Mobilné Telefón a Menej Ako 12.9" tablet
  • Package: prípad Balík
  • Funkcie: Ultra Clear
  • Množstvo: 10 Balíky Nad
  • Použitie: PDA
  • Materiál: PE Mäkké Film, TPU
  • Názov Značky: fonlyu
  • Číslo Modelu: 12.9" HD Hydrogel Film
  • Druh: Flexibilné Hydrogel Film
  • Vzor: Matné/Blueray/HD
  • Kompatibilné Značky: Pre Samsung
  • Platí Pre: Ipad/Tablety
  • Kompatibilné Pre Film Rezací Stroj: FONLYU F140, FONLYU F150, FONLYU F200, FONLYU T438
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Package 3:

20*ks 11 palcový matná fólia pre tablety.

20*ks 12.9 palcový HD filmu pre tablety.

Spätná väzba:

1. Máme všetky diely pre mobilné telefón opravy, OCA film/Polarizer film/Predné Sklo/Dotykový Displej/Všetky druhy Samolepiace nálepky/Podsvietenie/Rám/Zadný kryt/Flex kábel/Software atď.je jedným časti dodávame, máme aj technické vzdelávanie služby a LCD opravy zariadenia / plesne dodanie.Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať.

Doprava:

2. Ak niečo nie je dostatočná, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému.To nestane, ako sme dvakrát skontrolovať, každý kus pred odoslaním.Ak ste spokojní s položku, prosím, pomôžte zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, dáme vám niektoré zľavy, alebo nejaký darček pre vašu ďalšiu objednávku a necháme vás Pozitívna spätná Väzba raz dodanie je potvrdené.vďaka za vašu podporu.

Balík obsahuje:

3. Ak ste miestne veľkoobchodný dodávateľ alebo potrebujete viac,ak chcete lepšie ceny a s nami spolupracovať,mať možnosť nás kontaktovať.

20*ks 11 palcový HD filmu pre tablety.

Poznámka:

Sme wll vám veľkoobchodné ceny, ak potrebujete veľké množstvo.

1. Ak táto položka je chybný od prijatia, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia pre výmenu za novú. (kupujúci by mal zahŕňať všetky pôvodné položky nepoškodený v re-predajného stavu, vďaka).

2. Používame www.sozoslovensko.sk úradný spôsob dopravy, ktorý zaručuje aktuálnosť, zabezpečenie a služieb.ak potrebujete rýchlejšie dodanie, prosím, kontaktujte nás alebo si vybrať vyjadriť sami, vďaka.

6.Klient z Ruska, prosím, zanechajte nám celé meno(meno, stredné meno a priezvisko)

Popis:

Video A Fotografie:

O NÁS:

Návrat & Záruka:

A tešíme sa na agenta vo svete ,ak máte záujem , prosím, kontaktujte nás .

Klient z Kórey, prosím, zanechajte nám 5-digitálne Psč

E-mail: [email protected]

1. Keď sa zobrazí položka na mail pls prezrieť hneď uistite sa, že sa zhoduje na popis v zozname.

20*ks 11 palcový blueray film pre tablety.

2.Kompatibilné pre 95% rezacie stroje na trhu

3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Balík 4:

+86 185 7103 7829

Klient z Brazílie, uveďte, prosím, CNPJ číslo(spoločnosti) alebo CPF číslo (individuálne )

20pc Hydrogel Film Pre iPad pro 11 10.5 9.7 12.9 10.2 Tablety Až 13 palcov Vpredu Screen Protector FONLYU Rezací Stroj Film

4. Ak chcete, aby sa dostal produkty, rýchlo,Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL, FEDEX EMS alebo.

Naše kvalitné produkty a konkurencieschopné ceny nám umožňujú mať reputáciu na mnoho rokov v mobilnom telefóne príslušenstvo & mobilný telefón časti trhu & LCD Opravy Zariadenie a mobilný telefón obrazovke opravy.Sme znížili náklady mnoho krát a pokúsiť sa ponúknuť lepšie ceny.Okrem toho, máme ERP systém kontroly a ručného QC dual kontrole kvality, aby zabezpečili, že naša kvalita a presnosť výrobku.Ak nemôžete nájsť to, čo potrebujete, môžete sa na nás obrátiť a my sa budeme snažiť nájsť pre vás.

1.Pre ipad Mini iPad 13 palcový displej tablety /písací stôl.

1. Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

4.Dovozné clá, DPH nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Ponúkame bezplatnú opravu služby v rámci 1 rok od zakúpenia.Pre prvých 3 mesiacov od zakúpenia, budeme platiť jeden spôsob, ako náklady na dopravu (z Číny do vašej polohy).Po uplynutí 3 mesiacov od zakúpenia, kupujúci je potrebné uhradiť 2 spôsobmi lodné náklady.

Balík 2:

5.Ak sa chystáte kúpiť viac ako jednu položku z našej predajni, prosím, dať všetky položky, ktoré chcete kúpiť do nákupného košíka a potom umiestniť, aby spolu.Preto prepravné náklady sa vypočítajú podľa súčet hmotnosti alebo objeme všetky produkty, ktoré ste podali, a nie súčet všetkých jednotného výpočtu.

Balíček 1:

2. Vo všeobecnosti trvá približne 4 až 7 pracovných dní express(DHL/EMS/Fedex), a 15-35 pracovných dní od www.sozoslovensko.sk alebo Čína Air mail na loď do vašej krajiny.Ak čas viac 35 dní,prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme vám dobrú pomoc.

3.Mäkké film môže byť zabalené s zakrivené obrazovky na zníženie škrabance.

Kontaktné Číslo,/Čo je Aplikácia:

Pre Veľkoobchod:

Anonymous 2022-11-24

tOP

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: