Pre TOZO NC2 Bezdrôtový Modrý Zub Slúchadlá Prípade, Mäkké Silikónové Slúchadlá Prípade Non-slip Rukáv Slúchadlá Ochrany Shockproof Kryt

  • €1.70 €3.10
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Prenosné Audio & Video

Sku:
  • w22759
Značky:
  • tozo t12, tozo slúchadlá, anker soundcore r100 prípade, slúchadlá, tozo g1
  • Položka Druh: Slúchadlá Prípadoch
  • Materiál: Silikónové
  • Package: Áno
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: prípad

Materiál: silikón materiál

Funkcie:

Špecifikácia:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

3. Nie je potrebné odstrániť kryt, môžete nosiť so sebou.

Hrúbka: 2 mm

4. To môže byť umyté a používajú sa ako nové na dlhú dobu bez vyblednutie alebo žltnutiu.

Hmotnosť: 24.5 g

5. Materiál je plná, stredná hrúbka, hodí a chráni v súlade s výškou a silnejší pokles odporu.

1*Slúchadlový Chránič

Platné Model: TOZO NC2 slúchadlá kryt

Názov: Silikónové puzdro

6. Ochranný kryt je vyrobený z vysoko odolných silikónu, s striekané s koži-priateľský, hmatové olej, jemná a hodvábna, non-odtlačkov prstov, mimo prašných a špine-odolný.

Balenie Zoznam:

1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný

2. Plnú ochranu, 90° flexibilné úplné otvorenie.Vysoká pružnosť, tlmenie nárazov a anti-drop, okamžité oživenie, keď sa dotýka spodnej strane, nie je na škodu, ak skutočný stroj.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: