Rusko ZSSR Odznak Preklopke Kolíky Vintage Antickej Klasiky, Retro Kovové Brošňa so suvenírmi Zber Lenin Komunistickej Ligy Mládeže

  • €1.73 €2.31
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

ozdoby

Sku:
  • w22623
Značky:
  • zssr tričko, odkazy rusko, vestník komunistickej, medaila zssr so suvenírmi, sovietsky lenin pin, dresy izrael, boltai zssr plagát, stalin komunistickej vlajka, figúrka lenin, pás komunistickej
  • Regionálne Funkcie: európa
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Materiál: Kov
  • Tému: Vlastenectvo

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek ak ste satisified s našimi tovary a služby.

Zásielky:

Regionálne Funkcie: RUSKO

Poskytujeme 100% Záruku na všetky produkty, ktoré ponúkame na predaj.Ak nájdete nejaký problém o našom produkte, kontaktujte nás Prosím najneskôr do 7 dní po obdržaní tovaru.prosím, vrátenie alebo otvorenie vrátenie peňazí skôr, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém, môže to mať za následok stratu nás oboch.Vďaka~~

Veľkosť:obrázok

Dodávame Čína príspevok Air mail,to je doprava zadarmo pre väčšinu krajín,dodacia lehota je cca 20-45 dní, a doba dodania Je väčšinou spôsobené na pošte, ale ak sa chcete dostať na položku rýchlo, môžeme ho poslať DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx,ale potrebujú extra expedičný poplatok.

Štýl: Moderné

ĎAKUJEME !

Pozor prosím!Aby to istý, že vaša adresa je správna.Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás.

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar, vrátane prepravných poplatkov.Pošleme na položky, s 15 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

Spätná väzba

Farba Nesúlad

Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.

Užite si nakupovanie tovaru z mojej obchod, dúfam, že sa môžeme coorperate s každý môj drahý priateľ!

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Všetky položky musia byť vrátený v PÔVODNOM STAVE, alebo sme sa odmietne preplatiť.

Téma: Vlastenectvo

is_customized: Áno

Colné:

Materiál: Kov

Ak tarifné sa stane, kupujúci je zodpovedný za colné odbavenie v jeho vlastnej krajine.Sme schopní túto akciu .Vďaka za pochopenie.

RUSKÝ ZÁKAZNÍKOV, PROSÍM VENUJTE ŠPECIÁLNU POZORNOSŤ!Prosím, nezabudnite vyplniť meno a priezvisko a údaje, vyplňte príjemcu, psč!Inak, v balení sa môžu stratiť alebo sa vrátil!

Anonymous 2022-09-26

Všetko je v poriadku, na maticu

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: