Box pre sterilizátor box pre dezinfekciu a sterilizáciu nástrojov na manikúru, pedikúru tetovanie a nechtový dizajn

  • €9.11 €14.01
( 2 Hodnotenie zákazníkov )

Nechty Nástroje

Sku:
  • w22577
Značky:
  • masky dezinfikovať, sterilizácia fólie, zlaté sterilizátor, kmno4 sterilizácia, uv sterilizátor 8w, nechty stroj inteligentný, mobilný telefón box s3 mini, náramok sanitácie deti, dezinfekcia kabinetu uk, magic kožený box
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Veľkosť: a
  • Číslo Modelu: a
  • Certifikácia: CE
  • Materiál: Plastové

Spätná väzba

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sozoslovensko.sk!

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

Pohodlné Kontajner na dezinfekciu nástrojov, sa skladá z niekoľkých častí, má zdvíhací mechanizmus.Vhodné pre sterilizáciu cosmetological, manikúra a pedikúra nástroje vyrobené z kovu, plastov atď.Profesionálny box na dezinfekciu nástrojov, vyrobená z vysoko-kvalitných plastov.Má vynikajúce charakteristiky.Malá veľkosť sterilizátor umožňuje nielen na ukladanie to kompaktne, ale aj na dopravu.Vhodné pre dezinfekciu (presterilization liečby), ošetrovanie a skladovanie pedikúra a manikúra nástroj.Plastové súčasti prístroja môže byť spracovaná s vlhkou špongiou.V poli môžete naliať akýkoľvek dezinfikovať kvapaliny.Nástroje sú na špeciálnej vyberateľný rošt, ktoré môžu byť odstránené z nástroj na pranie poľa z dezinfekčného prostriedku.Vlastnosti: Rozmery krabice: 22 4 х12. 4 х6. 8 cm Veľkosť zásobníka: 19. х10х2.5 cm Prepravná hmotnosť: 200 g

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sozoslovensko.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Návrat & Vrátenie

Nástroj dezinfekcia box

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka ID.

SKONČILA ZÁRUKA.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Záruka

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Zásielky

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

7. Dodacia lehota:

Anonymous 2022-10-28

super ďakujem

Anonymous 2022-10-23

Box bol už rozbitý. Peniaze boli vrátené. Ďakujeme!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: