ATOMSTACK Original Laser Rytec Výmenu Okien Objektív 2 ks pre A20pro/S20pro/X20 Pro/M100 Modul

  • €46.03 €61.37
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Počítač & Office

Sku:
  • w2230
Značky:
  • Názov Značky: atomstack
  • Číslo Modelu: Okno Objektív 20W
  • Platné: A20pro/S20pro/X20 Pro/M100 Modul
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Druh: modul

2. Za normálnych prepravných podmienok, Južná Amerika/Afrika/Antarktída môže byť dosiahnutá do 15 pracovných dní po odoslaní. (Ako nie je tam žiadny dhl, fedex, tnt, ups, do Ruska, sme sa priniesť k tvojim dverám cez rusko-Čínske špeciálnu linku, dodacia lehota je cca 25 dní)

Express—od Dverí k dverám

Pre malé objednávky alebo vzoriek, air express kuriéri sú prijaté.Výber kuriér bude líšiť od krajiny.DHL,UPS,FedEx, Aramex sú k dispozícii pre väčšinu krajín, zatiaľ čo Čína EMS je k dispozícii iba v určitých krajinách.Dodacia lehota je zvyčajne okolo 6-10 dní DHL, UPS, FedEx, Aramex a 10-20 dní od EMS.

Popis:

Pre veľké objednávky, odporúčame lodná doprava.Aj keď to trvá dlhšie, obvykle 15-35 dní, aby sa vaše miestne zvyky, to je najúspornejší spôsob, ako znížiť náklady na dopravu.

Ochranné sklo súprava na objektív, ktorý sa používa pre ochranné sklo výmena 20W optického výkonu (X20/S20/A20 Pro model) série laserových hlavíc a M100 laserové moduly, triedenie problémy spôsobené nečistotami a poškodením po dlhú dobu používania.

Leteckej Prepravy—Dvere na Letisko

1. Za normálnych prepravných podmienok, Ázia/Europe/Severná Amerika/Oceánia krajín sa môžu dostať 6-9 pracovných dní po odoslaní.

Dodacia lehota:

Prosím, neváhajte a kontaktujte služby zákazníkom ak máte akékoľvek otázky,

Dodanie

O Údržbu:

2. Predávajúci lode prostredníctvom kuriérskej: ako DHL/UPS/FedEx.

1. dodanie zdarma neznamená, duty free.Je dobre známe, že dovozné clá, ktoré sú vyberané v každom krajiny/regiónu na dovoze vysokú hodnotu tovaru.

Vitajte na ATOMSTACK Obchod

Certifikácia:

2.Ak tovar bol poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne, pls neváhajte a kontaktujte nás a poskytnite nám fotografie a pracovných video, dáme o čiastočné vrátenie peňazí, alebo poslať náhradné diely zdarma.

Odstráňte aktuálnu ochranné sklo auta, utrite laser ako aj nové ochranné sklo s kúskom z netkaných, kašlať na nové sklo auta až v smere hodinových ručičiek.

Vezmite prosím na vedomie, že!

Pre stredné a urgentné objednávky, hromadné letecká doprava je k dispozícii.Môžete mať dopravca, ktoré vám pomôžu zhromažďovať tovaru na vaše letisko.Cena spôsobené leteckej prepravy je oveľa lepšie, než express a dodacia lehota je zvyčajne okolo 6 dní, aby sa vaše miestne letisko.

Postup:

Po Mori—Sklad na Seaport

1.Všetky stroje majú 13 mesiacov záruka proti výrobné vady,kúpiť ho s dôverou.V prípade akejkoľvek poruchy, pošlite nám pracovného video, ponúkame riešenia pre vás.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: